5 arome de parfumuri care te fac să te simți mai bucuros și optimist

| 25 oct, 17:36

În fiecare an, jucătorii cheie operează pe piața parfumurilor, promovează produsele clasice, populare și lansează noi produse pentru a genera achiziții mai mari. În 2022 a fost lansat brandul Friday Collective™ de către Newell Brands. Acesta a creat lumânări parfumate ce creează o amosferă perfectă și oferă o stare de bucurie și optimism prin culori vibrante și combinații de parfumuri interesante, cu ingrediente energizante.

Cererea de parfumuri de casă este destul de puternică în acest an pentru că "75% din emoțiile generate zilnic apar datorită emoțiilor" – arată un studiu care a fost realizat de Mood Media.

Parfumurile de brand sunt de asemenea apreciate pentru notele și aromele speciale.

Care sunt principalele arome de parfumuri de lux care te fac să te simți mai bucuros și optimist?

1. Iasomie

Florile de iasomie aduc sentimente de optimism și bucurie. Prin parfumul lor, aceste flori creează o stare de bună dispoziție și o mentalitate pozitivă, energizantă.

De îndată ce o femeie poartă un parfum de iasomie, bărbații își pierd imediat capul, sunt atrași de aroma fină. Iasomia are un miros minunat și oferă o stare de bine, de armonie. Iată câteva exemple de parfumuri cu note de iasomie:

  • Iceberg Eau de Iceberg Jasmine

  • Jeanne Arthes Cassandra Rose Jasmine

  • Avon A Marriage Of Jasmine & Tuberose

  • Trussardi Pure Jasmine

  • Montale Aoud Jasmine.

2. Ment

Această plantă induce o stare de bine, crește puterea de concentrare și oferă o stare de bucurie și energie pozitivă. Există mai multe parfumuri fresh și aromate, cu note de mentă, dintre care fac parte și următoarele:

  • Jenny Glow White Jasmin & Mint

  • Atkinsons British Heritage Mint & Tonic

  • J’Ose, Eisenberg

  • Supergreen, Coquillete

  • Menthe Fraiche by James Heeley.

3. Pin

Aroma de pin reduce stresul, are efect înălțător și revigorant. Parfumurile cu note de pin sunt intense și liniștitoare, alungă oboseala, durerea, stresul, grijile inutile, cresc puterea de concentrare și vitalitatea. Aroma de pin este folosită frecvent în parfumuri de lux, în combinație cu alte note cu proprietăți similare.

Un exemplu este Hero Eau de Parfum de la Burberry care are note de pin, piper negru, tămâie, benzoin, ienupăr și lemn de cedru. Acesta este un parfum lemnos ambrat, intens creat de parfumierul Aurélien Guichard.

4. Lavandă

Lavanda este folosită din cele mai vechi timpuri în arta parfumeriei, ea îmbunătățește starea de spirit, alungă stresul, anxietatea, depresia și oferă un sentiment de bucurie. Din lavandă se extrage un ulei esențial prețios, care este utilizat ca ingredient în parfumuri și lumânări de ceară.

Parfumurile de lavandă au un miros deosebit, majoritatea sunt irezistibile. Primele compoziții de parfum de lavandă au apărut în Franța, în secolul al XII-lea. În prezent, astfel de parfumuri sunt foarte apreciate pe piața mondială. Acum puteți cumpăra parfumuri de lux ce conțin ca ingredient lavanda, ce provin de la cele mai mari branduri internaționale. Acestea au și alte ingrediente naturale, note florale sau lemnoase și încântă prin mirosul lor special.

Parfumurile de lavandă sunt foarte apreciate pentru beneficiile oferite:

  • Îmbunătățesc vitalitatea și oferă o stare bună de spirit

  • Creează o atmosferă de bucurie și euforie

  • Elimină anxietatea, stresul și depresia.

Dacă vrei să porți un parfum de lavandă, iată câteva exemple de produse de marcă:

  • Parfum unisex Acqua Originale Aberdeen Lavander de la Oliver Creed, care are note de lavandă, tuberoză, crin, trandafir, lămâie, rozmarin, pelin, bergamotă, vetiver, patchouli

  • Parfumul Jeanne en Provence Lavande & Vétiver care are note de lavandă, coacăze negre, bergamotă, cedru, iris, tarhon, tonka, vanilie, mosc și ulei de lemn de guaiac.

5. Vanilie

Mirosul de vanilie este asociat cu relaxarea, sentimentele liniștitoare și cu o atmosferă primitoare. Acest ingredient este folosit în parfumuri bărbătești în combinație cu note lemnoase, pentru că are efect afrodisiac și provoacă o senzație de euforie.

Dacă vrei să ai o stare de bine, folosește astfel de produse cu ingrediente ce induc sentimente de bucurie, relaxare și optimism. Le poți cumpăra la prețuri avantajoase în magazinele online care au colecțiile interesante de produse de make-up, cosmetice și parfumuri de lux Black Friday cu prețul redus chiar și cu 40%.

 

Tag-uri:
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ