5 motive pentru care să-ți verifici angajații cu un detectiv privat

| 04 aug, 16:46

Conduita angajaților în timpul programului de lucru poate fi monitorizată prin intermediul unui detectiv particular Bucuresti.

Angajatorul, care este plecat din localitate și nu poate primi informații reale despre activitatea salariaților în mod obișnuit va reuși astfel să fie la curent cu tot ce se petrece în firmă. Toate activitățile care vizează investigația se vor face respectându-se dreptul la viața privată  a angajaților.

În cele ce urmează vor fi prezentate 5 motive principale pentru care un angajator poate apela la serviciile unui detectiv privat Bucuresti.

  1. Se poate afla care sunt angajații merituoși

Misiunile de monitorizare și de investigații ale detectivilor pot scoate la iveală mai multe date relevante în cazul firmelor, printre care și care sunt angajații care merită să fie răsplătiți pentru munca lor exemplară. De obicei, în absența unui supervizor care să le recunoască aceste calități, eforturile lor pot fi trecute cu vederea. În urma raportului detectivului, angajatorul va știi pe cine să conteze cel mai mult și pe mâinile cui este în siguranță firma;

  1. Se pot evita activitățile ilegale și frauda

Pentru că un detectiv are posibilitatea de a identifica toate activitățile care se petrec într-o societate, el va „simți” cu siguranță și acele preocupări la limita legii, care pot afecta imaginea firmei: primirea de foloase necuvenite, frauda, însușirea de bunuri din proprietatea firmei. Informând la timp clientul despre aceste activități, detectivul ajută la stoparea lor;

  1. Se pot face cercetări în cazul concediilor medicale nemeritate

Una dintre practicile destul de des întâlnite în muncă este aceea ca angajatul să solicite concediu medical fără a avea probleme de sănătate. Dacă angajatorul suspectează că acest lucru se întâmplă și în firma sa, poate apela la un detectiv privat. Bazându-se pe experiență și pe tehnici specifice de aflare a adevărului, detectivul va colecta informațiile și datele necesare, astfel încât să-i poată oferi clientului realitatea din teren. Dacă salariatul frecventează anumite locații, dacă a plecat în vacanță sau are alte preocupări în loc să stea acasă, pentru a se recupera, va fi cu siguranță filat de un bun profesionist, iar probele foto și video pe care le va prezenta angajatorului îl va ajuta pe acesta să ia măsurile care se impun;

  1. Se pot cerceta furturile și conflictele interne

Cu ajutorul unui detectiv, se poate face lumină în caz de furt intern sau de conflicte între angajați. În acest mod, informațiile vor rămâne în interior și nu vor putea afecta imaginea firmei, pe principiul „rufele murdare se spală în familie”. Detectivul descoperă unde este problema, îi prezinta clientului datele adunate, iar acesta va proceda cum consideră de cuviință, în acord cu legea.

  1. Care este comportamentul angajaților în contact cu clienții

La solicitarea antreprenorului sau a oricărui membru din conducerea societății, detectivul privat poate acționa ca un client misterios pentru a verifica felul în care angajații se comportă cu clienții. De acest comportament depinde foarte mult modul cum este văzută firma și de aceea este necesar ca realitatea  să fie prezentată cât mai clar.

 

Tag-uri: detectiv privat
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ