5 secrete din lumea cazinourilor dezvăluite de foști angajați

| 23 sep, 16:09

Cazinourile sunt structurate foarte bine în așa fel încât oamenii să petreacă o perioadă de timp cât mai mare în ele, să se distreze și să uite de grijile de zi cu zi.

Iar mai mulți angajați din această industrie au dezvăluit câteva din modalitățile prin care cazinourile îi determină pe oameni să uite cât e ceasul și să se distreze pentru o perioadă mai mare de timp. Am rezumat doar cateva idei dintr-un articol aparut intial pe blogul specializat cazino365.ro

Iată 5 dintre secretele din lumea cazinourilor:

1. Cazinourile îi monitorizează pe cei care câștigă mult - În fiecare cazinou există un departament care monitorizează cu atenție jucătorii. În istorie au fost multe cazuri în care diverse persoane au încercat să trișeze. Iar un câștig mare atrage de la sine și suspiciunea cazinoului. Spre exemplu, un fost angajat al unui cazinou din SUA a dezvăluit că suma de la care începe monitorizarea jucătorilor este de 15 mii de dolari. Angajații doresc să se asigure că acele câștiguri sunt pur și simplu rodul norocului și al strategiei și nu al trișorilor. De asemenea, în cazinouri nu sunt tocmai poftiți nici cei care obișnuiesc să numere cărțile la jocul de blackjack. Practica nu este interzisă, dar cazinourile au dreptul să nu le mai permită să joace blackjack.

2. Sloturile sunt cele mai profitabile pentru cazinouri - Sloturile sunt printre preferatele celor care aleg să se distreze la jocuri de noroc. Atât pe Internet, unde mulți caută păcănele online, dar și în cazinourile terestre. De altfel, foștii angajați din această industrie au mărturisit că sloturile sunt cele mai profitabile pentru cazinouri. Ocupă puțin spațiu, nu au nevoie de atenția angajaților și sunt programate matematic în așa fel încât să păstreze o anumită sumă din fiecare sesiune. În general, procentajul pe care aparatul îl returnează clienților este între 90 și 98%. Trebuie menționat că acest procentaj se aplică pe o durată mai mare de timp.

3. Jetoanele sunt imposibil de contrafăcut - În cazinouri nu se folosesc bani reali, ci jetoane. Iar dacă cineva s-a gândit să vină cu propriile jetoane de acasă și să joace cu ele, trebuie spus că acest lucru este aproape imposibil de realizat. În primul rând, acestea au mai multe elemente distinctive, în așa fel încât să fie foarte greu de reprodus. Iar ca un amănunt de culoare, jetoanele pot fi folosite chiar și pe post de creioane, acesta fiind unul dintre elementele distinctive ale lor.

4. Mesele cu mai mulți oameni îți oferă mai mult timp de gândire - De cele mai multe ori, în cazinouri presiunea timpului scurt pe care îl ai la dispoziție înainte să iei o decizie își spune cuvântul. Tocmai din acest motiv sunt și atât de multe mese disponibile în așa fel încât jocul să fie cât mai rapid, iar clienții să nu aibă timp de gândire. O soluție ar fi să încerci mesele la care se află mai multe persoane. Cel puțin vei avea mai mult timp înainte să iei decizia pe care o consideri potrivită și să nu fii presat de timp.

5. Niciodată nu vei vedea un ceas într-un cazinou - Scopul cazinourilor este să te țină cât mai mult în interior. Tocmai din acest motiv, în cazinouri nu vei vedea niciodată un ceas, în așa fel încât să nu realizezi perioada de timp pe care ai petrecut-o. Din acest motiv trebuie să fii echilibrat atunci când intri într-un cazinou. Să-ți stabilești din start o sumă pe care ești dispus să o cheltui ca să te distrezi, iar când banii s-au terminat să te ridici și să pleci. Iar dacă faci și profit totul este deja un bonus.

 

Tag-uri: cazinou
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ