6 Lucruri pe care trebuie să le știi despre platforma Loyalfans dacă vrei să-ți rotunjești veniturile în calitate de creator

| 11 iul, 16:32

Nu este ușor să fii creator de conținut, mai ales în ziua de azi când competiția este atât de acerbă și platformele sociale sunt suprasaturate de oferte de promovare din partea acestor persoane creative, cu suflet de artist. Dar pentru cine este dispus să caute, încă există soluții, iar una dintre ele este platforma Loyalfans despre care ar fi bine să cunoști următoarele lucruri înainte să începi s-o folosești.

#1 Loyalfans este o alternativă viabilă la Onlyfans

Dacă ai folosit vreodată platforma Onlyfans, atunci te vei descurca de minune și cu Loyalfans. Ambele platforme funcționează după același principiu și chiar și metodele prin care poți să câștigi bani sunt mai mult sau mai puțin aceleași.

#2 Înscrierea nu te costă nimic

La fel ca pe Facebook, Instagram, TikTok și așa mai departe, nu trebuie să plătești nimic atunci când te înscrii pe Loyalfans. Accesează website-ul: loyalfans.com, completează un formular, trimite scanat un act de identitate prin care să demonstrezi că ești o persoană majoră și apoi, după ce ai fost acceptat, folosește-ți contul în cel mai creativ mod cu putință.

#3 Trebuie să fii major ca să devii un creator de conținut pe Loyalfans

Aceasta este singura condiție pe care Loyalfans o impune utilizatorilor săi și chiar trebuie să-ți demonstrezi vârsta printr-un act de identitate emis de o autoritate din țara în care locuiești. Dar acest lucru nu ar trebui să ți se pară surprinzător, deoarece Loyalfans este în primul rând o platformă prin care poți câștiga bani și la fel ca și pe alte platforme similare cum ar fi cele pentru investitori sau cele pentru amatorii de jocuri de noroc, trebuie să-ți demonstrezi vârsta și identitatea.

#4 Loyalfans percepe un comision de 20% din câștigurile utilizatorilor săi

DIn toate câștigurile pe care le generezi prin intermediul conținutului postat pe platforma Loyalfans, un procent de 20% ți se va opri cu titlul de comision. Dar să știi că și acești bani sunt folosiți până la urmă tot în folosul tău deoarece Loyalfans investește în permanență în mentenanță și dezvoltare, dar și în publicitate. Este bine pentru tine în calitate de creator de conținut să folosești o platformă cât mai cunoscută și mai apreciată deoarece doar așa poți să îți crești șansele de câștig. Iar ca să nu fie necesar să investești tu în promovarea contului tău pe alte rețele, investește Loyalfans în numele tuturor utilizatorilor săi.

#5 Poți să transformi platforma Loyalfans într-o sursă de venit pasiv

Îți place ideea câștigului unui venit pasiv? Ei bine indiferent dacă te tentează sau nu alte forme de investiții, poți încerca să câștigi fără să faci nimic și de pe urma platformei Loyalfans. Cu cât mai multe opțiuni, cu atât mai bine, nu-i așa? Implică-te în programul de afiliere de pe această platformă și recomand-o altor persoane care doresc să-și monetizeze pasiunea. Dacă la înscriere acestea vor folosi un cod special atribuit ție, atunci ori de câte ori vor câștiga bani la rândul lor, 5% din veniturile lor merg către tine, pe viață! Un program de afiliere similar există și pe Onlyfans, dar spre diferență de cel de pe Loyalfans, acesta produce efecte pentru tine doar în primul an după înscrierea prietenilor tăi pe platformă, iar atunci când aceștia vor fi devenit mai cunoscuți și mai apreciați, tu nu mai primești nimic.

#6 Pe Loyalfans conținutul tău este în siguranță

Politic de utilizare a platformei Onlyfans s-a înăsprit foarte mult față de utilizatorii săi. De exemplu, acum nu mai ai voie să postezi conținut considerat sensibil, în care te dezvălui fanilor tăi mai mult decât este acceptat la modul general în societate și dacă încalci această regulă riști ca fotografiile și videoclipurile tale să fie șterse, iar contul tău blocat. Dar cu Loyalfans nu trebuie să-ți faci griji cu privire la situația contului tău deoarece această platformă îți oferă garanția că el va fi acolo, pe culmi înalte, și azi și mâine și cât îți mai dorești tu. Cu alte cuvinte, tot ce îți rămâne ție de făcut este să-ți lași imaginația să zboare pe culmi înalte și să te bucuri de banii pe care îi câștigi.

Tag-uri:
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ