60.000 fani la concertul lui Robbie Williams. "România, ai fost al naibii de minunată"!

| 18 iul, 09:51

Concertul susţinut de cântăreţul britanic Robbie Williams în Piaţa Constituţiei din Bucureşti, vineri, a început în jurul orei 21.00, cu piesa "Let me entertain you", care dă titlul turneului său actual, peste 60.000 de fani fiind prezenţi la eveniment.

Robbie Williams a declarat pe scenă la finalul concertului pe care l-a susţinut, vineri seară, în Piaţa Constituţiei din Bucureşti că nu ştia că este atât de iubit în România şi că speră că publicul s-a distrat, făcând aluzie la titlul turneului pe care îl susţine în prezent, "Let me entertain you". La finalul concertului din Piaţa Constituţiei, care a durat aproape două ore, Robbie Williams a interpretat piesa "Angels", urmată de un cover după melodia "I did it my way". Artistul a părăsit scena pe refrenul piesei "Angels" cântat de fani, nu înainte de a primi un steag al României.

După ce le-a spus fanilor "Mulţumesc" în limba română, Robbie Williams a continuat în limba engleză: "România, ai fost al naibii de minunată". "Nu ştiam că sunt atât de mulţi oameni care vor veni să vadă show-ul, sper că v-aţi distrat", a mai spus artistul în încheierea concertului.

Concertul susţinut de cântăreţul britanic Robbie Williams în Piaţa Constituţiei a început în jurul orei 21.00, cu piesa "Let me entertain you", peste 60.000 de fani, majoritatea tineri, fiind prezenţi la eveniment. A doua piesă cântată de Robbie Williams a fost "Rock DJ", după care artistul a salutat publicul în limba română: "Bună seara, Bucureşti!". "Sunt foarte faimos aici, permiteţi-mi să mă prezint: numele meu e Robbie fucking Williams, aceasta este trupa mea şi, pentru următoarele două ore, ne vom distra împreună", a continuat starul britanic, de data aceasta în limba engleză.

În timpul concertului au avut loc mai multe momente speciale. Astfel, la un moment dat, tatăl artistului a urcat pe scenă pentru a cânta împreună piesa "Better man". Ulterior, Robbie Williams a coborât de pe scenă şi a ales o tânără din public cu care a mers "în pat". Decorul de pe scenă era amenajat ca şi cum cei doi s-ar fi aflat împreună într-un pat.

De asemenea, starul britanic a interpretat piesa "Freedom" şi apoi i-a cântat, împreună cu publicul, "La mulţi ani!" lui George Michael, a cărui zi de naştere a fost pe 25 iunie.

Artistul a comunicat foarte mult cu fanii, coborând de mai multe ori de pe scenă pentru a-i saluta.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ