7 motive să mănânci MANGO în fiecare zi

| 03 mar, 2014

Mango are un gust atat de bun, incat uiti cateodata ca este foarte sanatos.

Daca nu l-ai inclus inca dieta ta zilnica, trebuie sa o faci cat mai curand. Proprietatile sale uimitoare te vor ajuta sa previi una dintre cele mai cumplite boli, cancerul.

Un fruct de marime medie contine 103 calorii, vitamina C, vitamina A, vitamina B6, fibre probiotice, cupru, potasiu si magneziu.

Cercetarile au aratat ca, datorita continutului sau mare de antioxidanti, fructul de mango protejeaza impotriva cancerului de colon, de san, de prostata si leucemie. De asemenea, consumul de mango scade nivelul colesterolului din sange, datorita nivelului ridicat de vitamina C, pectina si fibre.

Fructul poate fi folosit atat intern, cat si extern, pentru pielea ta. Iti poate curata porii si elimina cosurile. Datorita vitaminei A continute, mango iti pastreaza vederea in parametri optimi, previne uscarea ochilor si ajuta la vederea pe timp de noapte.

Acidul malic ce se gaseste in fructul de mango ajuta la pastrarea alcalinitatii corpului. De asemenea, consumul acestui fruct minune ajuta la normalizarea nivelului de insulina din sange, avand un indice glicemic mic.

Fructele de mango sunt o sursa buna de vitamina E, care imbunatateste semnificativ performantele sexuale. Ajuta la digestie datorita enzimelor continute.

De asemenea, te recoreste instantaneu daca ii bei sucul combinat cu apa si indulcitor. La o temperatura ridicata a mediului inconjurator, rinchii se incarca mult cu toxine si au nevoie sa fie curatati. Sucul de mango este solutia perfecta. In plus, pulpa ajuta la mentinerea sistemului imunitar datorita vitaminelor A si C si celor 26 de tipuri de carotenoide.

Tag-uri: mango
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ