8 poziţii FIERBINŢI, care îl vor ÎNNEBUNI

| 19 sep, 2014

Deşi sexul oral este un deliciu pentru orice bărbat, chiar şi un fanatic se poate plictisi de act. Vrei să ştii cum îi menţii treaz interesul? Nu contează doar tehnica, ci şi poziţia... aşa că alternarea poziţiilor de sex ora garantează plăcere maximăşi zero plictiseală!


2. Bărbaţii adoră să te vadă într-o poziţie "de inferioritate", una în care nu ai mult spaţiu de mişcare. Aşa că îl poţi invita deasupra ta, atunci când stai pe spate, cu capul pe o pernă. El stă cu picioarele de o parte şi alta a corpului tău şi se apropie cu bazinul de gura ta. Pentru un plus de dominare, îţi poate strânge umerii cu picioarele, timp în care îţi ridică capul cu ambele mâini şi te ghidează pentru a-i oferi plăcere.

3. Dacă sunteţi adepţii poziţiilor sexuale încolăcite, încercaţi-o şi pe aceasta! Aşează-te pe o canapea în poziţie obişnuită. Iubitul tău va sta în faţa ta, cu spatele pe podea şi bazinul său lipit de al tău, ţinându-şi picioarele încolăcite în jurul taliei tale. Tu nu trebuie decât să te apleci şi să-i răsfeţi zona intimă.

4. Iată o poziţie în care el controlează profunzimea penetrării! Stai aşezată pe pat, cu capul la marginea lui şi cu mâinile pe lângă corp. El stă în picioare lângă pat, cu genunchii uşor îndoiţi, astfel încât să stai cu capul între picioarele lui. Iubitul tău se va apleca spre trupul tău până când găsiţi unghiul potrivit de penetrare. Mâinile şi le poate sprijini pe bustul tău.

5. O poziţie care permite o penetrare mai în forţă este cea în care amândoi staţi pe pat. El se aşează pe o parte şi ţine piciorul de dedesubt îndoit la 90 de grade. Tu nu trebuie decât să stai cu capul pe piciorul lui, timp în care el îţi ghidează capul cu mâna. 

6. Iată o poziţie care seamănă cu joaca de-a doctorul şi pacientul. Iubitul tău este cel rănit şi stă lungit pe spate, pe marginea unei canapele.  Tu stai în genunchi, cu faţa la canapea şi îi oferi "îngrijirea" de care are nevoie. Aveţi grijă, canapeaua trebuie să fie suficient de joasă, pentru ca tu să ajungi la el.

7. Poziţiile de sex oral în picioare sunt mai greu de menţinut, dar merită tot efortul. Îngenunchează şi depărtează-ţi uşor picioarele, timp în care iubitul tău stă în picioare, în spatele tău. Tu nu trebuie decât să laşi capul pe spate şi să-i stimulezi capul penisului. Chiar dacă poziţia nu permite o penetrare amplă, el adoră poziţia pentru că te poate vedea dintr-un unghi foarte intim.

8. O altă poziţie în care te domină şi te vede în acţiune este cea în care tu stai în şezut cu capul sprijinit de marginea unei canapele, iar el stă pe canapea în patru labe şi îşi flexează picioarele astfel încât să-l poţi stimula oral.

unica.ro.

Tag-uri: pozitii, sex, sex oral
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

2 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
20 sep, 2014
miha
INFORMATII
Vrei sa castigi bani usor,lucrand doar 3 ore pe zi de acasa?Tot ceea ce aveti nevoie este de un calculator conectat la internet!Oferta este extrem de serioasa!Nu este MLM! Nu este joc piramidal!Pentru mai multe detalii accesati e-mailul [email protected],cu titlul infoo/////
19 sep, 2014
costel
Cele mai noi locuri de munca!
Seriozitate maxima! Contract legal si incheiat imediat! Au inceput primele plati! Foarte multi oameni lucreaza deja cu noi! NU e joc piramidal si NU e MLM! Cei care au inceput activitatea sunt foarte multumiti! Lucrati 3 ore pe zi, ca operator online, si castigati 300 dolari lunar! Va trimitem detalii dupa ce expediati textul "Info" la adresa de email: [email protected]

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ