A denunțat tentativa de naționalizare a Pilonul II și este la un pas să câștige războiul cu Dragnea

| 17 oct, 19:17

Curtea de Apel va anunța astăzi dacă ASF a acționat legal, anul trecut, când a dispus sancționarea Ralucăi Țintoiu, fosta șefă a NN Pensii. La recomndarea lui Liviu Dragnea, aceasta a fost sancționată atât cu o amendă de 100.000 de lei, cât și cu imposibilitatea de a se mai angaja 10 ani pe o funcție de conducere, în urma scandalul posibilei naționalizări a pilonului II de pensii.

La ultimul termen din acest dosar, avocatul Ralucăi Țintoiu a susținut că sancțiunea, aplicată în urma unor declarații ale liderului PSD, Liviu Dragnea, ar fi una disproporționată.

Raluca Ținteanu a fost sancționată după ce liderul PSD, Liviu Dragnea, a declarat public că ,,ceea ce a făcut această companie olandeză(NN- n.r) este inacceptabil si ca ASF trebuie să acționeze pentru a fi un exemplu''. Asta s-a și întâmplat, chair a doua zi. Raluca Țintoiu, fosta șefă a NN Pensii, a fost sancționată atât cu o amendă de 100.000 de lei, cât și cu imposibilitatea de a se mai angaja 10 ani pe o funcție de conducere.

De cealaltă parte, avocata ASF a susținut că sancțiunea ar fi fost legală și proporțională și a punctat că Țintoiu nici măcar nu a încercat să se angajeze pe o poziție similară până acum.

Scandalul a apărut după ce, compania NN, condusă de Raluca Țintoiu,  își informa clienții printr-un email depsre posibila naționalizare a Pilonului II de Pensii.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ