A doua moţiune simplă împotriva ministrului Finanţelor a fost adoptată

| 13 mai, 19:51

 

Moţiunea simplă depusă de PSD la Camera Deputaţilor împotriva ministrului Finanţelor a fost adoptată miercuri, fiind a doua moţiune care îl vizează şi care trece de Parlament.

 

 

 

Moţiunea simplă intitulată ”«Virusul Cîţu» a infectat economia naţională”, în care PSD afirmă că Florin Cîţu s-a dovedit incapabil să vină cu măsuri de sprijin eficiente pentru economie, a fost adoptată de deputaţi cu 166 de voturi ”pentru”, 94 ”împotrivă” şi 28 de abţineri.
”Mai nociv decât efectele pandemiei, mai contagios decât coronavirusul şi mai letal decât maladia COVID-19, «Virusul Cîţu» a distrus aproape complet economia naţională! După aproape două luni de stare urgenţă, după nenumărate bâlbe, amânări şi rectificări de acte normative, ministrul Finanţelor, Florin Vasile Cîţu, s-a dovedit incapabil să vină cu măsuri de sprijin eficiente pentru economie”, scriu social-democraţii în textul moţiunii.
În decembrie 2019, o altă moţiune simplă care îl viza pe Cîţu, intitulată Guvernare PNL – numele tău este AUSTERITATE” a fost adoptată de Senat, fără însă a avea nicio consecinţă, potrivit news.ro.
Potrivit Constituţiei, Camera Deputaţilor sau Senatul poate adopta o moţiune simplă prin care să-şi exprime poziţia cu privire la o problemă de politică internă sau externă ori, după caz, cu privire la o problemă ce a făcut obiectul unei interpelări.

 

Tag-uri: Citu, motiune, psd
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ