Rectificarea bugetară pe anul 2020 a fost modificată înainte de publicarea în Monitorul Oficial

| 19 aug, 14:14

Ordonanţa celei de-a doua rectificări bugetare a suferit o serie de modificări de la varianta de proiect, documentul publicat în Monitorul Oficial având o serie de modificări ale bugetelor ministerelor. Printre ministerele care au primit mai mulţi bani decât este prevăzut în proiect se numără cel al Dezvoltării, al Justiţiei, al Agriculturii, MAE, precum şi Ministerul Apelor şi Pădurilor.

Hotnews.ro a identificări modificările față de proiectul anunțat la bugetele instituțiilor:

Ministerul Justiției inițial primea 71,6 milioane lei. În final se pare că a primit 119,6 milioane lei.

Ministerul Lucrărilor Publice, Dezvoltării și Administrației: inițial primea 1,014 miliarde lei, dar în noua variantă, cea finală, 1,114 miliarde lei.

Ministerul Afacerilor Externe: inițial primea 21,04 milioane lei, iar în noua variantă, cea finală, 28,2 milioane lei.

Ministerul Muncii: se taie mai puțin. Inițial, bugetul se diminua cu 1,942 miliarde lei, iar acum, în final se pare că e vorba de 1,892 miliarde lei.

Ministerul Agriculturii: în varianta inițială primea 2,995 miliarde lei. În final a primit 3,445 miliarde lei.

Ministerul Apelor și Pădurilor: inițial era prevăzută suma de 116,6 milioane lei, iar în final a primit 191,6 milioane lei.

Ministerul Culturii are o reducere mai mică decât era vorba inițial: acum e cu 19,3 milioane lei mai mic (anterior -51,5 milioane lei)

Agenția Națională de Integritate primește bani în plus (3,18 milioane lei) după ce inițial i se tăiau 4 milioane lei.

Ministerul Fondurilor Europene primește aceleași credite bugetare, dar crește suma pe credite de angajament de la 1,18 miliarde de lei, la 2,18 miliarde lei.

Ministerul Finanțelor Publice – Acțiuni generale: mai mulți bani decât inițial. Acum suma este de 14,155 miliarde lei, anterior era 14,046 miliarde lei.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ