A fost prins circulând cu 216 kilometri la oră pe autostrada Bucureşti-Ploieşti. Ce amendă a primit şoferul

| 20 apr, 2014

Un bărbat, de 46 de ani, din Bucureşti, a fost depistat, duminică, la prânz, de poliţişti în timp ce conducea cu 216 km/h pe Autostrada Bucureşti - Ploieşti, fiindu-i reţinut permisul pentru 90 de zile şi aplicată o amnedă de 850 de lei, informează Poliţia Română.

Duminică, în jurul orei 13.15, poliţiştii Biroului de Poliţie Autostrada Bucureşti - Ploieşti (A3) au depistat un bărbat, de 46 de ani, din Bucureşti, în timp ce conducea un autoturism cu o viteză peste limita maximă admisă. Bărbatul a fost înregistrat cu aparatul radar, la km. 21, pe sensul de mers Bucureşti - Ploieşti, conducând cu o viteză de 216 km/h.

Conform legislaţiei în vigoare, acesta a fost sancţionat contravenţional cu amendă în valoare de 850 de lei. Totodată, poliţiştii i-au reţinut permisul de conducere în vederea suspendării exercitării dreptului de a conduce autovehicule pentru o perioadă de 90 de zile.

În perioada 19 - 21 aprile, cu ocazia Paştelui, aproape 1.600 de poliţişti de la rutieră sunt prezenţi în trafic.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ