A fost sau n-a fost Băsescu cu Udrea pe mare?

| 06 aug, 2013

Fotografiile cu Băsescu, acest Vladimir Putin al României, la bustul gol alături de senatorul PDL Cici de la Sistem, în largul mării, au făcut deliciul presei în weekend-ul care doar ce-a trecut. Dar nu pectoralii lui Băsescu au atras atenția, ci o mână finuță, cu unghiuțe roz și un anumit inel, pierdută undeva în cadru. Mânuță care, șoc! ar aparține Elenei Udrea, alintată de președinte „blonda de la Cotroceni”.

Trei întrebări naște acest subiect:

1)     Este sau nu vorba de Elena Udrea?

2)     Cu ce barcă a ajuns Udrea în largul mării? Velierul lui Cici sau șalupa lui Băse?

3)     Maria Băsescu unde era? Știa că soțul său navighează pe mare, înconjurat de sirene?

Fotografia a fost suficientă pentru ca jurnaliștii să-și reorienteze atenția în propria ogradă, după ce mai multe zile la rând au vorbit despre dezvăluirile Wikileaks cu privire la presupusa relație dintre Corina Crețu și Colin Powell. De la Casa Albă, discuțiile s-au mutat pe plaiuri mioritice, la Cotroceni. Sau mă rog, pe velierul Amfora, și nu pe plaiuri, ci în apele teritoriale ale României (asta dacă nu cumva, pentru mai multă intimitate, s-au depărtat prea tare de mal). Lup de mare cu experiență, m-aș fi așteptat de la Traian Băsescu la mai multă prudență. Într-adevăr, președintele a evitat pe cât posibil să se afișeze în șort de baie, alături de Elena Udrea în bikini animal print, dar unghiuțele și inelul i-au deconspirat pe cei doi, și iată cum relația, unii ar zice mai mult decât politică, dintre lupul de mare și sirena proaspăt divorțată, a revenit în atenția publicului.

Înțeleg de ce președintele n-a vrut să pozeze luându-se la trântă cu un urs, deoarece nici să semeni prea mult cu Putin nu e bine, dar ce n-ar fi dat ziariștii pentru o fotografie în care se ia la trântă cu o felină, sau măcar o strânge în brațe.

Poate nu vom ști niciodată ce s-a întâmplat cu adevărat în largul Mării Negre, dar putem specula. Cât despre povestea conform căreia șalupa președintelui și velierul lui Cici s-au întâlnit întâmplător, asta e cusută cu parâmă albă!

O vorbă marinărească spune cam așa: „ce se întâmplă în largul mării, rămâne în largul mării”.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

8 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
06 aug, 2013
Vai de noi
Iliescu era parfum pe langa betivul asta. Mai nou nu i se mai vad mansetele deloc
06 aug, 2013
nelu
obsedati de Basescu
Jurnalistii lui Ponta au devenit obsedati de Basescu. Este paradoxal, dupa ce ati tot spus ca Basescu e terminat. Constatati cu spaima ca v-ati suit in barca gresita. Marea nenorocire pentru voi este ca Basescu nu o sa accepte de partea sa jurnalisti ieftini si mediocri ca voi.
06 aug, 2013
Ferenczy Stefan
:))
LOL de aici.
06 aug, 2013
cantautor
In primul rand,Nelu imi cer scuze..
Ptr.Ferenczy:
Opinia mea o stii,asa ca nu are rost sa insist.
Daca esti dragut,raspunde-mi te rog la o nelamurire:
Nu cumva minimalizezi efortul creativ al colegilor tai,raspunzand in locul lor...?
S-ar putea interpreta ca dumnealor ,ori"nu au cuvintele la ei",fie cel ce le-a dictat articolul,este momentan ocupat...
Si ar fi pacat,chiar daca ar fi adevarat...
06 aug, 2013
obiectiv
Imi pare bine ca a aparut si autorul ,sau seful lui ierarhic...
Intr-adevar,cu "bresa" de securitate,m-ai facut KO.
Apropo,de unde stii ca nu erau si SPP-isti pe acolo?
Desi,nu la asta te-ai referit,sunt sigur...
De fapt,in comentariul anterior,vroiam sa reliefez ca de fapt nu stiti nimic,speculati si inventati un subiect.
Si inca ceva,imi pare rau ca temporar,OTV-ul este suspendat??
Ati fi putut aparea vreo 2-3 ani,brodand pe tema "unghiei roz", a "inelului" si costumului,evident alaturi de o cohorta de psihologi...
In plus ,daca este sa vobim de deontologie,ceva nedovedit este taxat ca "golaneala" iar ceva speculat este in acord cu UE....(si de fapt,de ce amestecam UE aici?)
06 aug, 2013
Ferenczy Stefan
:))
Maestre, te hazardezi. Nu sunt nici una, nici alta. Dar fă și tu o educated guess, îți convine să ai un președinte șantajabil și compromis?
06 aug, 2013
obiectiv
La articolul asta minunat(oare cine l-a scris?),la final, daca autorul ar fi vrut sa fie obiectiv,putea sa mai adauge alte cateva ziceri romanesti.
Ex:"cainele moare de drum lung,iar prostul de grija altuia" sau de ce nu ,'"tara arde si baba se piaptana";
Poate nu vom stii niciodata ce-a fost in mintea autorului...
Dar,vorba lui:putem specula...
Putem specula ,de exemplu,ca n-are prea multa...
Sau chiar deloc.
06 aug, 2013
Ferenczy Stefan
precizare
Îmi pare rău pentru incultura ta politică, dar în Uniunea Europeană nu sunt permise golăneala și lipsa de moralitate de la înălțimea funcției prezidențiale. Dacă nu din cine știe ce criterii de moralitate, măcar pentru faptul că un șef de stat cu asemenea ”breșe” grave este vulnerabil și o sursă de insecuritate pentru țara care s-a procopsit cu el. Mai citește și tu...

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ