A început construcţia Hotelului de Gheaţă de la Bâlea Lac

| 04 dec, 2013

A nins mult la Bâlea Lac, iar temperaturile au scăzut drastic, în ultima perioadă. Aşadar, vremea este tocmai bună pentru construirea Hotelului de Gheaţă din inima Masivului Făgăraş, singurul obiectiv de acest fel din sud-estul a Europei.

 

Startul lucrărilor a fost dat luni, în prima etapă a contrucţiei muncitorii trasând amprenta la sol a obiectivului, lucrările continuând cu amplasaea primelor „cărămizi" de gheaţă, dar şi a cofrajelor şi umplerea acestora cu zăpadă şi apă, astfel încât să fie ridicaţi primii pereţi ai hotelului.

Este al nouălea Hotel de Gheaţă de la Bâlea Lac, care, dacă vremea va fi bună, va fi gata pentru vizitare în ziua de Crăciun. Ulterior, lângă Hotel of Ice va fi ridicată Biserica de Gheaţă dar şi „satelitul" format dintr-o structură de trei camere tip iglu. Trebuie spus că, până după Revelionul 2014, cea mai mare parte a locurilor de cazare la Hotel of Ice sunt deja rezervate.

 

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ