A murit Ghiţă Ciobanu

| 28 iul, 22:12

Deputatul PSD Gheorghe Ciobanu a murit, dimineața aceasta, la Timișoara. În vârstă de numai 50 de ani, acesta a decedat în somn, în urma unui infarct miocardic. Astăzi ar fi trebuit să plece cu familia în vacanță.

Familia a anunțat înmormântarea pentru joi, 30 iulie, la ora 13,00, în Cimitirul Rusu Șirianu din TImișoara. Trupul neînsuflețit al deputatului PSD a fost depus în hotelul său, Delpack, unde toți care care vor să își ia un ultim rămas bun sunt așteptați începând de azi. Familia a decis să anuleze toate rezervările în stabiliment în această perioadă.

Ghiţă Ciobanu, cum era cunoscut prietenilor şi colaboratorilor, intenționa să candideze  la funcţia de preşedinte executiv al PSD Timiș, în viitorul apropiat. Se înscrisese pentru aceeași funcție la alegerile din iunie, însă, deși era singur în cursă, sa tretras înainte de ziua votului. Până în 2012, când s-a alăturat social-democraților acesta a fost membru PDL, Ciobanu era vicelider al grupului PDL din Camera Deputaţilor.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ