Academia SRI cere în instanţă anularea diplomelor de doctor pentru cei coordonaţi de Gabriel Oprea

| 28 aug, 16:25

Academia Naţională de Informaţii "Mihai Viteazul" a SRI a solicitat în instanţă anularea diplomelor de doctor în cazul mai multor generali în rezervă, dar şi în cazul lucrărilor care îl au ca şi coordonator de doctorate pe Gabriel Oprea.

La Curtea de Apel Bucureşti s-au deschis 32 de astfel de procese, notează G4Media.ro. Printre persoanele vizate de numără Dumitru Dumbravă, fost şef al direcţiei juridice a SRI, Sorin Cozma, fostul şef de la Antitero, dar şi fiica, ginerele şi secretara lui Gabriel Oprea. Demersul juridic al Academiei SRI reprezintă o noutate absolută și vine după ce un articol din Legea nr. 1/2011 a educației naționale a fost modificat în data de 21 iulie 2019 astfel încât, după ce un titlu de doctor este retras pentru plagiat, universitatea care a acordat titlul respectiv trebuie să ceară în instanță anularea diplomei de doctor într-un termen de un an.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
01 dec, 01:19
VashReabs
uses for doxycycline in humans
Actions taken by women to manage each symptom were rated according to their effectiveness from 1 to 5 1 not effective, 5 very effective buy doxycycline canada delivery

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ