Accident grav, pe Valea Oltului: 8 victime, după ce o şoferiţă a adormit la volan

| 19 aug, 09:29

Opt persoane au fost rănite, duminică, în urma unui accident rutier care a avut loc pe DN7, Valea Oltului. Se pare că șoferița vinovată de producerea accidentului ar fi adormit la volan.

O șoferiță de 54 de ani a pierdut controlul direcției de deplasare, a pătruns pe contrasens și a intrat în coliziune cu un autoturism condus regulamentar spre Vâlcea.

Potrivit IPJ Sibiu, este posibil ca șoferița să fi adormit la volan.

La fața locului au intervenit echipaje SMURD și SAJ pentru a acorda primele îngrijiri medicale victimelor.

“La fața locului au fost acordate îngrijiri medicale unui număr de opt persoane implicate, două femei și șase bărbați, dintre care au fost transportați la UPU Sibiu o femeie de aproximativ 54 de ani – conducătoarea auto – de către echipajul SAJ Sibiu și un bărbat de 50 de ani, de către SMURD. Celelalte șase persoane au refuzat transportul la spital”, spune ISU Sibiu.

Potrivit realitateadesibiu.net, femeia prezintă multiple contuzii și escoriații, iar bărbatul prezintă traumatism toracic.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ