UPDATE Accident în Bucureşti: Nouă persoane au fost rănite după ce două tramvaie s-au ciocnit

| 02 aug, 2013

Două tramvaie s-au ciocnit, vineri dimineaţă, la intersecţia Ştefan cel Mare cu Calea Dorobanţilor din Capitală. Nouă persoane au fost rănite, informează România Tv. Victimele au fost transportate la spital.

UPDATE: Nouă persoane au fost rănite în această dimineaţă după ce două tramvaie s-au lovit pe şoseaua Ştefan cel Mare, din sectorul 2 al Capitalei. Şase dintre victime au fost transportate la spital pentru îngrijiri medicale. Circulaţia pe linia tramvaielor 1 şi 46 este blocată.

UPDATE: Reprezentanţii SMURD au declarat  că starea celor şase persoane rănite este stabilă şi că acestea se află în afara oricărui pericol. "Răniţii se află la această oră în investigaţii", au adăugat aceştia.

Reprezentanţii Regiei Autonome de Transport Bucureşti (RATB) au precizat că accidentul a avut loc la ora 6.10, când, pe sensul Obor - Piaţa Victoriei, un tramvai al liniei 46 a lovit din spate un tramvai al liniei 1 care staţiona.

Potrivit medicilor de la SMURD, cinci dintre răniţi au fost transportaţi la Spitalul Floreasca, iar alţi doi, la Elias. "Se află în investigaţii, dar nu sunt răniţi grav", au mai spus sursele citate.

A opta persoană rănită uşor în accident a refuzat să fie dusă la spital.

La faţa locului se fac cercetări, pentru a se stabili cauzele accidentului.

La ora transmiterii acestei ştiri, circulaţia în zonă este blocată pe sensul Obor - Piaţa Victoriei.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ