Accident pe aerodromul Clinceni. Un paraşutist a MURIT, alţi doi sunt în stare gravă

| 18 oct, 10:16

Un accident s-a produs, duminică dimineaţa, pe aerodormul Clinceni din Ilfov, potrivit România TV. Un paraşutist a murit, iar alţi doi sunt în stare gravă.

Duminică, 20 de paraşutişti s-au aruncat în acelaşi timp dintr-un aparat de zbor, în cadrul unui exerciţiu desfăşurat pe aerodromul Clinceni. Trei dintre ei s-au ciocnit unul de altul la circa 500 de metri altitudine. Paraşutişti implicaţi în tragedie făceau parte din acelaşi club de paraşutism, potrivit România TV.

Unul dintre cei trei paraşutişti a intrat în stop cardiorespirator. Medicii sosiţi la locul accidentului l-au resuscitat timp de o oră, însă fără succes. Bărbat a fost declarat mort. Ceilalţi doi paraşutişti sunt grav răniţi şi au fost transportaţi la spital.

"La faţa locului a ajuns un elicopter SMURD şi mai multe echipaje terestre. Paraşutistul care a intrat în stop cardiorespirator a murit. Celelalte două victime au fost asistate medical şi duse la spital. Paraşutiştii s-au ciocnit în aer şi s-au izbit. Nu a mai avut loc un asemenea accident în România", a declarat la România TV Raed Arafat, secretar de stat în MAI.

În acest caz se va deschide o anchetă

 

 

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ