Accident pe Autostrada Soarelui. Un autocar cu turişti s-a RĂSTURNAT. Primul bilanţ: 15 răniţi

| 13 iul, 2014

Un autocar s-a răsturnat, duminică, pe Autostrada Soarelui. Cel puţin 15 persoane sunt rănite. La faţa locului au intervenit 14 echipaje ale ISU şi un elicopter SMURD.

Din primele informaţii, şoferul autocarului ar fi pierdut controlul volanului, iar vehiculul a ieşit de pe carosabil şi s-a răsturnat. Din primele informaţii rezultă că cel puţin 15 persoane sunt rănite, una foarte grav, întrucât primul echipaj de prim ajutor sosit la faţa locului a solicitat intervenţia unui elicopter SMURD.

Tot la solicitarea primului echipaj, la locul accidentului s-au deplasat încă 13 echipaje ale ISU, între care şi o ambulanţă pentru transport de cazuri multiple. După ce persoanele rănite vor beneficia de primul ajutor, poliţia va efectua cercetări la faţa locului pentru a stabili circumstanţele în care s-a produs acest accident deosebit de grav.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ