UPDATE Accidente în lanţ pe Autostrada Soarelui. Traficul este blocat

| 15 aug, 2013

Şase maşini au fost implicate într-o ciocnire în lanţ pe autostrada Bucureşti-Constanţa, informează România TV. La numai câteva minute, o altă ciocnire a avut loc. Cel mai serios incident a fost a treia ciocnire în lanţ, care s-a soldat cu mai mulţi răniţi. Traficul a fost afectat de carambol, pe A2 circulându-se cu greutate.

Primul accident a avut loc la kilometrul 89 al autostrăzii şi nu s-a soldat cu victime, chiar dacă şase maşini au fost avariate. Poliţia Rutieră încă mai cercetează circumstanţele în care a avut loc accidentul, dar ipoteza preliminară este o frânare bruscă a unui autovehicul, urmată de ciocniri generate de faptul că nu a fost păstrată distanţa regulamentară dintre autovehicule.

La doar câţiva kilometri distanţă, peste câteva zeci de minute, alte patru maşini s-au ciocnit, de data asta un bărbat fiind rănit şi dus la spital.

Scenariul s-a repetat în jurul orei 12.30, în ciocnirea în lanţ fiind antrenate cinci autoturisme şi un autocar. De data aceasta, consecinţele au fost mai serioase, numărul răniţilor fiind mai mare. Printre ei se află un copil de 2 ani şi un adolescent de 18 ani.

Poliţiştii încearcă să fluidizeze traficul, dar circulaţia este îngreunată şi de faptul că drumul spre Constanţa este intens circulat întrucât bugetarii beneficiază de o minivacanţă de Sf. Maria. Se circulă în coloană pe mai mulţi kilometri.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ