Accidente şi trafic întrerupt din cauza copacilor căzuţi pe carosabil pe mai multe drumuri naţionale din ţară

| 01 oct, 2013

Traficul rutier a fost întrerupt marţi dimineaţă în judeţele Ialomiţa pe DN1D şi DN1C şi Giurgiu pe DN61 din cauza unor copaci căzuţi pe carosabil, informează Centrul Infotrafic din cadrul IGPR.

În judeţul Ialomiţa, circulaţia a fost întreruptă pe DN1D Urziceni - Albeşti-Paleologu, între Jilavele şi Ciorani şi pe DN1C Slobozia - Pogoanele, în comuna Griviţa, din cauza unor copaci căzuţi pe partea carosabilă. 

În judeţul Giurgiu, traficul rutier a fost întrerupt pe DN61, în localitatea Vadu Lat, din cauza unui copac căzut pe partea carosabilă. 

De asemenea, marţi dimineaţă circulaţia a fost întreruptă pe centura Bucureşti în judeţul Ilfov între Măgurele şi Bragadiru, din cauza unui camion răsturnat. În această zonă circulaţia autovehiculelor a fost reluată.

Tot pe centura capitalei între Glina şi Splaiul Unirii traficul este întrerupt din cauza unui accident în care au fost implicate un autotren şi un autoturism, iar o persoană a fost rănită. Circulaţia a fost deviată între kilometrii 24 şi 27, prin Bucureşti.

Şi în judeţul Ialomiţa, traficul rutier a fost întrerupt pe DN1D Urziceni - Albeşti-Paleologu, la ieşirea din localitatea Jilavele către Albeşti, din cauza unui autotren care a derapat. Autovehiculul a acroşat şi un autoturism, dar nu s-au înregistrat victime.

Potrivit sursei citate, conform informaţiilor primite de la Serviciul de Poliţie Transporturi Maritime Constanţa, din cauza vântului puternic au fost închise de luni seara toate porturile de la Marea Neagră.

Judeţele Teleorman, Giurgiu, Călăraşi, Ialomiţa, Brăila, Tulcea, Constanţa, Ilfov şi municipiul Bucureşti se află sub avertizare cu cod portocaliu de ploi abundente şi vânt puternic, iar o atenţionare cu cod galben este în vigoare pentru celelalte judeţe din jumătatea de sud a ţării.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ