Acesta e marele SECRET al Tatianei Niculescu Bran, fosta şefă cu comunicarea de la Cotroceni

| 29 apr, 11:34

Tatiana Niculescu Bran, șefă a comunicării de la Cotroceni, nu s-a mai uitat la televizor de opt ani. Aceasta a ocupat funcția de purtător de cuvânt al președintelui Klaus Iohannis și a fost plătită pentru asta, deși a anunțat într-o postare pe Facebook că de opt ani nu mai are televizor și că nici nu-i duce dorul.

"Am fost la țară, la un unchi de-al tatei", îmi povestește un prieten. "Trăiește ca vai de lume, într-o dezordine și mizerie îngrozitoare, bea de stinge, dar știi ce ? Are în casă vreo trei televizoare: în camera în care doarme, la bucătărie și în sufragerie. Merg încontinuu, pe canale diferite." Când aud povești din astea mă felicit că nu mai am televizor de 8 ani și nici nu-i duc dorul. Ce-ar fi să inițiem o campanie fb împotriva colectivizării minții, care să se cheme simplu : "fără televizor" și cei care se mai uită încă la televizor să-și reducă la jumătate timpul dedicat acestei activități? Ce ziceți?”, scrie aceasta pe rețeaua de socializare.

Ba mai mult, într-o postare anterioară, fosta purtătoare de cuvânt a criticat industria talk-show-liu românesc despre care crede că e “o prelungire a povestitului pe marginea șanțului”.

Tatiana Niculescu Bran și-a dat demisia de la Cotroceni, motivată de faptul că, în acea perioadă, colaborarea sa cu presa nu a fost cea pe care ea și-a dorit-o.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ