ACESTA este FILMUL care conţine cele mai multe înjurături

| 20 aug, 10:10

Recordul pentru cele mai multe înjurături într-un singur film a fost adjudecat în septembrie 2014 de comedia canadiană "Swearnet" (2014), regizată de Warren Sonoda. Potrivit guinnessworldrecords.com, filmul conține 868 înjurături.

Filmul cu cele mai multe înjurături a fost produs și scris de vedetele de la show-ul TV canadian "Trailer Park Boys", Mike Smith, John Paul Tremblay și Robb Wells. Astfel, în film cele trei vedete apar ca versiuni fictive ale lor însele, vrând să creeze o rețea de internet total necenzurată.

Robb Wells a susținut că a vrut dintotdeauna să înființeze împreună cu colegii săi o astfel de rețea total necenzurată și că toți sunt obosiți de cenzură. "Este prea devreme pentru zilele noastre, dar vrem să avem o rețea online completă, care să cuprindă știri, meteo, sport și alte show-uri, în care toată lumea să poată înjura", a susținut Robb Wells, la 27 august 2014, conform torontosun.com.

O cronică a filmului, publicată pe filmjournal.com, scrie că "Swearnet" este, la fel ca și seria parodică "Trailer Park Boys", un așa-numit "mockumentary", adică o specie de film sau show de televiziune în care evenimentele fictive sunt prezentate într-un stil documentar, pentru a crea o parodie.

Anterioara producție care a deținut recordul la categoria cele mai multe înjurături într-un singur film, este "The Wolf of Wall Street" (SUA, 2013, regia: Martin Scorsese), în privința căreia Guiness Book World Records 2015 contabiliza cel puțin 687 înjurături.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ