Acesta este STAREȚUL care înjură de mama focului. VIDEO

| 30 mai, 11:28

Stareţul Ioasaf, al mănăstirii Cotmeana, le-a adresat blesteme jurnaliştilor, dar şi procurorului care a îndrăznit să-l pună sub control judiciar. Slujitorul Domnului este cercetat pentru zece capete de acuzare, după ce ar fi înjurat şi bătut o familie. Oamenii i-ar fi cerut înapoi o sumă importantă pe care i-au dat-o pentru acatiste.

Reporter: E normal să blestemaţi o credincioasă în slujbă?

Preot: Arză-te-ar focul şi pe tine!

Reporter: Ăsta-i comportament de preot?

Preot: Băi, du-te în păcatele mele şi lasă-mă în plata Domnului! Du-te la măturătoare, acolo, nu la mine! Cu mine n-aveţi ce discuta cât voi mai sta în Argeş!

Reporter: Dar Parchetul...

Preot: Taci odată! Nesimţito!

Reporter: Parchetul a început urmărirea penală.

Preot: Taci odată!

Aşa a reacţionat stareţul mănăstirii Cotmeana când jurnaliştii au vrut să-l întrebe de problemele pe care le are cu legea.

Stareţul riscă să fie judecat şi de instanţele lumeşti, pentru că procurorii îl cercetează penal.

„Punerea în mişcare a acţiunii penale faţă de inculpatul Boicuc Ioan, stareţ al mănăstirii Cotmeana, Argeş, pentru nouă infracţiuni de purtare abuzivă şi o infracţiune de distrugere. Inculpatul a fost audiat în prezenta avocatului şi nu a recunoscut nicio faptă”, a declarat Mihai Valentin, purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Judecătoria Piteşti.

Acuzaţiile vin din partea unei familii din Curtea de Argeş, ai cărei membri povestesc că au fost agresaţi de slujitorul Domnului pentru că au îndrăznit să-i ceară înapoi 2.600 de lei. Banii ar fi fost plătiţi pentru acatiste. Oamenii s-au rugat ca cel de-al doilea copil al lor să vină pe lume sănătos, însă s-a nascut cu o malformaţie, aşa că au cerut banii înapoi.

Potrivit anchetatorilor, stareţul nu doar că i-a înjurat pe părinţi - i-ar fi rupt bluza mamei şi l-ar fi lovit şi pe bebeluşul în vârstă de o lună.

Superiorii părintelui nu au putut fi contactaţi pentru a comenta comportamentul lui.

<iframe width="420" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/-CGjKOL0PC0" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ