ACL cere demisia prefectului de Bucureşti

| 02 noi, 2014

Alina Gorghiu, purtătorul de cuvânt al Partidului Naţional Liberal (PNL), a cerut demisia de urgenţă a prefectului Capitalei. Motivul este acela al proastei organizări a alegerilor prezidenţiale din Bucureşti.

Paul Nicolae Petrovan a încălcat o lege fundamentală, şi anume dreptul la vot al cetăţenilor din afara Capitalei, spune Gorghiu.

“Este cel mai incompetent prefect din câţi am cunoscut în viaţa mea, până acum. Orice telefon veţi da la Biroul Electoral Central al Capitalei, veţi observa că sunt mii de sesizări legate de imposibilitatea de exercitare a dreptului de vot de către cetăţeni cu drept de vot, pentru că prefectura refuză să pună la dispoziţia secţiilor de vot declaraţii suficiente, pe care cetăţenii să le completeze, pentru a putea vota pe listele suplimentare”, a declarat Alina Gorghiu.

Aceasta a subliniat faptul că decizia solicitării demisiei prefectului nu are legătura cu politica sau cu partidul din care face parte, ci are legătură "cu Constituţia şi cu respectarea unui drept fundamental".

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ