Actorul indian Salman Khan, condamnat la ani grei de închisoare

| 06 mai, 11:46

Celebrul actor indian Salman Khan a fost condamnat la cinci ani de închisoare de către un tribunal din India, fiind găsit vinovat de omor din culpă. În vârstă de 49 de ani, starul de la Bollywood a provocat un accident rutier în urmă cu 12 ani, relatează BBC. Decizia instanţei nu este însă definitivă.

Procesul lui Salman Khan a fost unul îndelungat, cu numeroase audieri şi amânări. Vedeta a provocat un accident, în 2002, când a intrat cu maşina în cinci cerşetori care dormeau pe trotuar, unul dintre ei murind în urma impactului.

În faţa instanţei, actorul a susţinut că nu se afla el la volan, însă judecătorul a fost de altă părere. Mai mult de atât, actorul Salman Khan se afla şi sub influenţa băuturilor alcoolice.

Avocatul ceruse instanţei să nu îi dea mai mult de trei ani de închisoare, explicând că actorul este bolnav şi va avea nevoie de tratament după gratii. În acest sens, apărarea a prezentat un certificat medical, potrivit căruia Salman Khan suferă de o afecţiune cardiacă.

Salman Khan este unul dintre cele mai mai staruri de la Bollywood, jucând în peste 80 de filme.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ