Acuzat de hărţuire, Placido Domingo a demisionat de la conducerea Operei din Los Angeles

| 04 oct, 11:16

Celebrul tenor spaniol Placido Domingo, care a fost acuzat de hărţuire sexuală de mai multe femei, a demisionat din funcţia de director general al Operei din Los Angeles.

''Acuzaţiile recente din mass-media au creat o atmosferă care mă împiedică să fiu util pentru această companie pe care o iubesc atât de mult'', a explicat celebrul tenor, în vârstă de 78 de ani, potrivit unui comunicat citat de agerpres.ro.

Tenorul spaniol Placido Domingo a anunţat, marţi, că renunţă să mai concerteze pe scena Metropolitan Opera, din New York, după acuzaţiile de hărţuire sexuală formulate împotriva sa de mai multe femei.

Placido Domingo, care a apărut pentru prima dată pe scena din New York în urmă cu peste 50 de ani, era aşteptat, începând de miercuri, la Metropolitan Opera (Met), pentru o nouă producţie 'Macbeth', de Giuseppe Verdi.

Tenorul a respins din nou, marţi, acuzaţiile formulate împotriva sa, într-o declaraţie transmisă AFP.

Tag-uri: Placido Domingo
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ