ADELINA PESTRIŢU, complet schimbată

| 17 feb, 11:21

Adelina Pestritu a recurs la o schimbare de look destul de controversata: si-a vopsit parul in nuanta albastra. Reactiile sunt impartite. Iata ce i-au spus fanii.

Adelina Pestritu a recurs la o noua schimbare de look. De aceasta data, una destul de controversata: si-a vopsit varfurile parului in albastru electric.

“A venit primavara! Facem schimbari de look”, a scris vedeta pe pagina de Facebook.

adelina-pestitu-par-albastru

Reactiile fanilor sai sunt impartite. Sunt multi care au apreciat gestul facut, dar la fel de multi care s-au aratat nemultumiti de decizia luata, comparand-o cu artiste din showbiz care renunta la nuante cuminti pentru a soca.

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

5 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
23 feb, 01:42
NEMESIS
NE-AM SĂTURAT DE ŞTIRI CU PIRANDE
Verde era mai bine. Sau portocaliu cu şuviţe turcoaz...
21 feb, 10:32
Cami
Faci bani acasă la tine! Cautam de urgenta colaboratori care vor sa se alature unui proiect cu cea mai rapida crestere. Oferim tot sprijinul necesar si maxima seriozitate. Va explicam tot sistemul de lucru, pas cu pas, in asa fel incat sa puteti incepe imediat sa lucrati si sa castigati bani. Va rugam sa cereti detalii numai la adresa noastra de email: [email protected]
21 feb, 08:06
Mirela
LOC DE MUNCA
OFERTA COLABORARE pentru publicare anunțuri online. Se lucrează comod de acasă. Cerințe: -necesar calculator -conexiune internet -cunoștințe minime PC -seriozitate -perseverență -atenție la detalii. Nu este necesară experiență. Asigurăm: Instruire gratuită sub forma unor lecții prin mail, contract legal de comision , scrisoare de recomandare. Important! Acest proiect vizează și piața americană. Se poate lucra de oriunde din țară și din străinătate. Daca doriți mai multe informații, contactați-mă la adresa: [email protected] cu mesajul “ INFO”
20 feb, 19:13
Shark
mdea
ati devenit obositori promovand atatea coarde imbacsite ! culmea este ca mai gasesc cate-un fraierica sa le ia acasa oficial ...
19 feb, 09:03
gheorghe
afacere
Partener firma internationala caut colaboratorii pentru a deveni parteneri intr-o afacere de succes cu castiguri garantate din prima luna, castigurile sunt nelimitate in functie de acitivitatea desfasurata. Cerinte:
- spirit de echipa;
- cunostinte minime operare calculator (word, navigare internet);
- deschis spre nou si spre autodezvoltare;
- persoana pozitiva increzatoare in fortele propii;
- experienta si varsta nu conteaza in aceasta afacere;
Se ofera:
- perspectiva afirmarii intr-un domeniu dinamic si modern;
- posibilitatea de ascensiune profesionala;
- venit motivant pe masura realizarilor.
Detalii la adresa: [email protected]

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ