Adevărata salata de boeuf aşa se face! Reţeta perfectă

| 12 dec, 09:02

Salata de boeuf. Mai este puțin și încep pregătirile pentru sărbătorile de iarnă și, cum o masă nu se poate fără salată de boeuf, vă oferim o rețetă delicioasă cum numai gospodinele de top știu să prepare.

Salata de boeuf. Ai nevoie de un kilogram de cartofi, o jumătate de kilogram de morcovi și 400 de grame de castraveți murați și 450 de grame de carne de vită. Fierbe morcovii și cartofii și carnea de vită împreună. Când sunt gata, taie totul în cubulețe mici și amestecă-le cu mâna pentru a combina cât mai bine toate aromele.

Salata de boeuf. Ca gustul să fie unul ieșit din comun, trebuie obligatoriu să folosești carne de vită, nu de pui pentru că ea este cea care dă cu adevărat gustul salatei.

Salata de boeuf. După ce ai amestecat, prepară o maioneză cu ou și puțin ulei, pune totul pe platouri și apoi servește-o cu plăcere.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ