Adevărul a ieşit la iveală! Cine este iubitul ELENEI UDREA şi care este legătura dintre acesta şi Traian Băsescu

| 26 iun, 21:06

Surse din anturajul Elenei Udrea au declarat pentru spynews.ro că noua cucerire a fostului ministru se numeşte Valentin Chifu, un bărbat cu zece ani mai tânăr ca blonda. Fiu al unui mic afacerist, care în urmă cu ceva timp deţinea un SRL, Valentin a ajuns să lucreze pentru proiectul imobiliar Asmita Gardens şi s-a îmbogăţit peste noapte.

Interesant, proiectul Asmita Gardens este cel despre care presa relata în urmă cu patru ani că vindea apartamentele de sute de mii de euro prin notariatul fiicei fostului preşedinte Traian Băsescu. La momentul respectiv, Remus Borza, administratorul judiciar al Asmita Gardens, a explicat; "Contractele sunt autentice, semnate la notar. Noi lucrăm cu biroul notarial al Ioanei Băsescu. Fiecare avocat, administrator, poate lucra cu ce avocat doreşte. Noi agreăm acest birou. De la caz la caz, dacă clientul va dori un alt notar, îşi poate aduce un altul".

Proiectul Asmita Gardens, de aproape 800 de locuinţe, a necesitat o investiţie de 120 de milioane de euro, din care 70 de milioane de euro a reprezentat finanţare de la Alpha Bank. Banca a cerut insolvenţa firmei Asmita Gardens SRL pentru recuperarea datoriilor, iar Tribunalul Bucureşti a acceptat-o.

 

Citeşte şi: Ipoteză-şoc despre relaţia Elenei Udrea: A mai cazut un mit

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ