Adevărul despre averea lui Trump. A moștenit de la tatăl său 413 milioane de dolari

| 09 oct, 17:00

Donald Trump era milionar de la vârsta de 8 ani, potrivit unor documente fiscale, dezvăluite de New York Times.

Donald Trump câștiga încă de la vârsta de 3 ani aproximativ 200.000 de dolari pe an, din spălătoriile din clădirile deținute de tatăl său.

O suită de documente, inclusiv declarațiile fiscale ale lui Fred Trump, arată eforturile acestuia de a-l îmbogăți și transforma pe actualul președinte al SUA într-un om de afaceri important

Multe transferuri de bani au fost făcute în secret și erau în dezavantajul fraților săi. Vorbim despre suma 413 milioane de dolari pe care Donald le-a primit de la tatăl său, cu toate că a susținut că fost vorba doar despre 1 milion de dolari.

Mai mult, proprietăți întregi au fost subevaluate, pentru a se evita impozitul de sute de milioane de dolari pe transferul proprietăților făcut înainte de moartea lui Fred.

În 1995, Fred Trump - dezvoltator imobiliar deținea 25 de complexe cu aproape 7.000 de apartamente care valoaru 41 de milioane de dolari, iar în mai puțin de un deceniu, băncile au evaluat averea la 900 de milioane de dolari.

Transferurile de avere și subevalualuările au avut loc pentru a se evita impozitele uriașe.

Avocatul lui Trump, Charles Harder a declarat referitor la acest material publicat de New York Time că acțiunile de fraudă, evaziune fiscală și alte infracțiuni sunt făcut cu scopul de a produce președintelui daune și defăimare.

Tag-uri: avere, Donald Trump
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ