Administraţia Prezidenţială a demarat o licitaţie pentru a cumpăra 20 de autoturisme

| 29 iul, 18:19

Administraţia Prezidenţială a demarat o procedură de licitaţie deschisă pentru a cumpăra 20 de autoturisme noi, valoarea contractului care va fi atribuit fiind estimată la 988.482 de lei, fără TVA, potrivit unui anunţ publicat vineri pe SEAP.

Anunţul implică un contract de achiziţii publice, principala modalitate de finanţare a acestuia fiind reprezentată de bugetul de stat şi fonduri obţinute prin Programul de stimulare a înnoirii Parcului Auto Naţional. 

Prin această procedură este vizată achiziţia a 20 de autoturisme noi, astfel: 10 autoturisme cu tracţiune integrală 4X4, 8 autoturisme berlina şi 2 autoturisme autoutilitare. 

Durata contractului este de 40 zile începând de la data atribuirii sale. Criteriul de atribuire a contractului este preţul cel mai scăzut. 

Termenul limită pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare este 6 septembrie, ora 16,00. Data limită de evaluare a ofertelor, în SEAP, este 3 octombrie, ora 18,00, se mai arată în anunţul citat.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ