Administraţia prezidenţială reclamă Antena 3 la CNA

| 06 iun, 2013

Administraţia prezidenţială a sesizat Consiliul Naţional al Audiovizualului cu privire la acuzaţiile "defăimătoare şi neadevărate" lansate la adresa şefului statului în timpul emisiunilor Q&A şi La ordinea zilei  difuzate de Antena 3.

Potrivit reclamaţiilor prezentate de Administraţia Prezidenţială, în timpul celor două emisiuni difuzate de Antena 3, Traian Băsescu era acuzat că influenţează justiţia şi că ar fi intervenit în arestarea lui Sorin Alexandrescu, şeful Antena Group. Cei care au formulat astfel de acuzații la adresa șefului statului sunt invitații tradiționali ai Antenelor: Mugur Ciuvică, Radu Tudor, senatorul PNL Sorin Roșca Stănescu și Victor Ciorbea.

"Vă rugăm să binevoiți a analiza dacă emisiunea mai sus-menționată respectă princiipile unei informări corecte, precum și legislația în vigoare", se arată în plângerea formulată de Administrația Prezidențială.

În sesizarea depusă pe 4 iunie la CNA, Administraţia Prezidenţială reproduce câteva dintre aceste acuzaţii:

"Victor Ciorbea: in opinia mea, consider ca toata aceasta este o operatiune, o actiune a regimului Basescu - Udrea si a celor pe care ii mai controleaza, in DNA, in parchete, in servicii secrete, in justitie s.a., indreptata pentru analizarea si cu anihilarea si cu scopul precis al anihilarii, sau daca nu, macar al inspaimantarii celor din trustul Intact, a salariatilor si a proprietarilor acestuia".



loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ