Adolescentul de 15 ani a murit în braţele mamei, în faţa clubului: "Mamă, te iubesc, nu mai rezist"

| 01 noi, 10:02

Era olimpic, dar îi plăcea să se şi distreze. Asta povestesc prietenii despre un adolescent care a murit în urma incendiului din clubul Colectiv. Băiatul a reuşit să-şi sune mama chiar în momentul în care încerca să iasă din club. I-a spus că nu mai rezistă. A rezistat totuşi până afară. Până a ajuns în braţele mamei sale. A mai apucat doar să-i spună că o iubeşte.

"Am înţeles de la un prieten bun de-al lui, cel mai bun prieten al lui, că a apucat să iasă. A sunat-o pe mama lui panicat că i s-a întâmplat ceva, nu mai vede nimic. Au venit îndată părinţii lui şi el fiind intoxicat n-a ars, nu i s-a întâmplat nimic deşi a murit în faţa ei spunându-i că o iubeşte... şi cam astea au fost ultimele cuvinte. A sunat-o şi i-a spus că nu poate să iasă, că nu găseşte ieşirea, este fum peste tot şi că este panicat- şi după aia i-a spus că: mamă, te iubesc, eu nu mai rezist aicea. Şi a reuşit, într-un final să iasă. Cu toate că era un geniu, se şi distra.. nu era genul care să fie retras. Era plin de viaţă. era vesel, mereu, mereu era cu zambetul pe buze, în a 9-a a fost olimpic la tehnologie. învăţa bine, era şi plin de viaţă", a povestit unul dintre prietenii copiilor.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

6 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
18 noi, 19:05
mihaela
munca la domiciliu
Cum faci bani online! Foarte multi oameni au ramas uimiti de acest curs GRATUIT si exceptional care te invata simplu si direct cum faci bani online! In cateva zile, pas cu pas si cu cele mai clare explicatii, inveti GRATUIT cum faci bani online! Cand vrei si tu cu seriozitate acest curs, cere informatii mai multe la adresa de email:[email protected]
18 noi, 15:47
mihaela
colaborari
Bani pe net rapid! Sistemul care iti garanteaza rezultate a fost lansat! Vrei sa castigi bani pe net rapid? Incepe acum sa folosesti cel mai revolutionar program de lucru la domiciliu! Castiga bani pe net rapid! Simplu, eficient si fara obligatii! Numai dupa ce te hotarasti cu maxima seriozitate, cere mai multe detalii la adresa de email: [email protected]
18 noi, 11:37
Cristian Nunescu
ce cauta un copil acolo?
Parintii acestui copil ar trebui audiati la Protectia Copilului in legatura cu faptul ca au permis unui minor prezenta la ora 11 noaptea intr-un club unde se fuma, se bea alcool si poate chiar se luau si droguri (asa se explica de ce nu au fugit imediat sau nu au stins incendiul 400 de oameni). Dar Protectia Copilului se ocupa de orice numai de protejarea intereselor copiilor nu!
18 noi, 22:58
Adi
Unde e lasat copilul sa mearga e treaba parintilor, nu a ta sau a a altcuiva. Dupa logica ta de rahat, toti parintii ar trebui dusi la judecata si toti copiii Romaniei ar trebui crescuti de tine si de ma-ta.
18 noi, 22:59
Adi
Sa mori tu
Unde e lasat copilul sa mearga e treaba parintilor, nu a ta sau a a altcuiva. Dupa logica ta de rahat, toti parintii ar trebui dusi la judecata si toti copiii Romaniei ar trebui crescuti de tine si de ma-ta.
01 noi, 18:47
Claudia
CASTIGURI GARANTATE
PENTRU TOATE LOCALITATILE!! BANI DIN PRIMA LUNA!! 100-285 de EURO LUNAR! Cautam urgent numai oameni extrem de seriosi si interesati colaboreze cu noi, pentru a lucra in timpul liber sau full-time, la alegere, in asa fel incat sa obtina castiguri imediate, 100 de euro lunar (part-time) sau 285 euro lunar (full-time), din prima luna. Va rugam sa solicitati cat mai repede detaliile necesare, unuia dintre membrii echipei noastre, la una dintre adresele noastre de email: [email protected]

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ