Adresa de email ţi-a fost furată dintr-o bază de date? Cum afli când şi de unde a fost luată

| 18 mar, 12:22

Nu de puţine ori ni se întâmplă să fim contactaţi prin email de anumite companii pentru sondaje de opinie sau cu privire la diferite campanii de marketing.

Ce se întâmplă când ştii cu siguranţă că nu ai dat adresa de email cuiva anume, dar totuşi acel cineva se foloseşte de adresa ta, ba chiar are o bază de date pe care o utilizează frecvent, fără ca măcar să i se fi permis acest lucru.

Noobz.ro îţi arată cum anume poţi să afli dacă cineva ţi-a folosit adresa de email fără ca tu să ştii şi, mai ales, de unde anume a făcut rost de ea.

Există un website care îţi oferă posibilitatea de a verifica dacă la un moment dat email-ul tău a fost luat de pe un site spart de un hacker şi folosit în anumite campanii sau dacă a ajuns într-o bază de date fără ca cineva să îţi fi cerut vreodată aprobarea să îl utilizeze.

Probabil, te întrebi cât de sigur este acest site şi mai ales, dacă nu cumva vrea să intre în posesia email-ului tău, ca mai apoi să îl utilizeze în anumite scopuri. Ei bine, la secţiunea de întrebări şi răspunsuri de pe platformă ţi se răspunde cu privire la orice aspect care nu-ţi inspiră siguranţă.

Cum afli când şi de unde ţi-a fost furată adresa de email.

Tag-uri: adresa mail, email, Noobz
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

2 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
04 apr, 18:40
Dorina
Job online
Oportunitate la indemana tuturor! Oferim tuturor celor ambitiosi o cale serioasa, relaxanta si de incredere prin care isi pot rotunji veniturile, cu o activitate simpla, in timpul liber. Rezultatele si castigurile se vor vedea imediat, chiar din prima luna. Grabiti-va si cereti acum detalii la adresa de email: [email protected]
29 mar, 20:12
Dorina
Job online
Oportunitate cu totul provocatoare! Pentru cei care doresc o metoda revolutionara si sigura de a castiga bani: acum este momentul cel mai potrivit sa incepeti sa castigati, repede, urgent, nu dupa luni sau ani de zile! Actionati si cereti detalii mai multe la adresa de email: [email protected]

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ