Adrian Minune a fost pus sub învinuire de DIICOT pentru consum de droguri

| 30 oct, 2013

Adrian Simionescu, cunoscut sub numele de Adrian Minune, a fost pus sub acuzare de procurorii DIICOT pentru săvârşirea infracţiunii de deţinere de droguri în vederea consumului.

Adrian Minune, pe numele său real Adrian Simionescu, a fost chemat miercuri la sediul DIICOT, unde procurorii l-au anunţat că a fost pus sub învinuire pentru consum de droguri, în acelaşi dosar în care este cercetat şi Florin Salam, transmite Agerpres.

La ieşirea din sediul DIICOT, Adrian Minune a spus că a dat o simplă declaraţie în faţa procurorilor: "Am dat o scurtă declaraţie pe o foaie albă. Nu este vorba de mine în mod special", a declarat Minune. Avocatul acestuia a spus că Adrian Minune a fost chemat doar în calitate de martor.

Florin Salam şi membri ai trupei sale au fost puşi sub acuzare, pe 14 octombrie, în acest dosar, pentru deţinere de cocaină în vederea consumului. Ulterior, Florin Salam a recunoscut că a consumat cocaină, timp de un an sau doi, el începând să ia droguri după moartea soţiei.

Ancheta în acest caz a început având la bază informaţii furnizate de câţiva traficanţi de droguri din Bucureşti prinşi recent de procurori. Aceştia le-ar fi dezvăluit oamenilor legii că le-ar fi vândut droguri maneliştilor.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ