Adrian Mutu, anunţ important despre cariera sa de fotbalist: vom vedea ce o să se întâmple

| 28 mai, 17:50

Atacantul Adrian Mutu a declarat, joi, că nu s-a retras din fotbal și că mai are contract încă trei luni cu gruparea indiană FC Pune City, la care se va prezenta, în iulie, pentru pregătirile dinaintea sezonului, scrie Agerpres.

''Nu m-am gândit încă la un meci de retragere, pentru că nu m-am retras din fotbal. Mai am încă, în India, un contract pentru trei luni de zile. Apoi, vom vedea ce o să se întâmple. Am un contract semnat încă de anul trecut, sunt singurul jucător de fotbal care s-a dus în India, pentru un contract de doi ani de zile. În luna iulie începem probabil cantonamentul, iar în luna septembrie debutează campionatul'', a spus Adrian Mutu, fiind întrebat dacă s-a gândit la un meci de retragere.

Mutu a mai spus că, dacă se va simți bine și va face față, va mai continua în India încă șase luni.

''Dacă mă voi simți bine și voi putea să fac față la un anumit nivel, probabil că voi continua în India, încă șase luni, după ianuarie. Dacă nu... pun ghetele în cui și la revedere'', a spus Mutu după conferința de presă legată de meciul caritabil România — Italia organizat de Societatea Academică a Științelor Comportamentale din România și Ambasada Italiei la București.

Adrian Mutu, în vârstă de 36 de ani, a jucat ultima dată la echipa Petrolul Ploiești, formație cu care și-a reziliat contractul în octombrie 2014, pentru a pleca în India, la Pune City, însă el nu putut evolua la această echipă deoarece contractul său a fost înregistrat prea târziu.

În cariera sa, Adrian Mutu a jucat la FC Argeș, Dinamo București, Inter Milano, Verona, Parma, Chelsea, Juventus, Fiorentina, Cesena și Ajaccio.

 

Citeşte şi: Surpriză! Mutu revine în fotbal. Vezi cu ce echipă a semnat

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ