Adrian Mutu şochează din nou! Briliantul dat fotbalul pe MANELE şi pare că are talent

| 05 iun, 12:36

Adrian Mutu a trecut fotbalul pe planul doi în ultima vreme, dedicându-se altor plăceri. Recent, el a apărut în videoclipul unui prieten manelist, Gabi de la Oradea.

Adrian Mutu este un obişnuit al cârciumilor, prieten la cataramă cu lăutarii şi maneliştii. Acum, că fotbalul nu îi mai ocupă atât de mult timp, Mutu se poate distra fără a avea grija antrenamentului de mâine. Mai mult, Briliantul a trecut la un alt nivel şi este chiar el protagonist în secvenţele de divertisment.

Recent, Adrian Mutu a apărut în videoclipul piesei "Milioanele", cântată de manelistul Gabi de la Oradea. "Nu ştiu dacă trebuie să ne ferim de acest gen. Personal, îmi plac multe melodii de calitate cântate de soliştii genului, iar piesa lui Gabi, singurul manelist care are Conservatorul absolvit, este una care îmi place şi o consider potrivită petzrecerilor reuşite ale românilor", a declarat Mutu, pentru Libertatea.

La rândul său, Gabi de la Oradea a spus: "Suntem prieteni. Mai mult, familiile noastre se cunosc de ceva vreme. Am fost onorat ca Adi să accepte rolul său în videoclip şi pot spune că nu se ascunde atunci când e vorba de plăcerile sale muzicale".

Citeşte şi: Adrian Mutu, anunţ important despre cariera sa de fotbalist: vom vedea ce o să se întâmple

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ