Adrian Năstase, mesaj EMOŢIONANT de ziua soţiei sale

| 24 mai, 14:11

Adrian Năstase a postat pe blogul personal un mesaj emoționant pentru soția sa, Dana, care împlinește, dumincă, 60 de ani.

 

"Dana implineste astazi 60 de ani. Eu voi avea, peste o luna, 65 de ani. Vom implini, peste doua luni, si 30 de ani de casatorie. Mi-a fost alaturi, mai ales, la greu. Timpul a trecut, uneori, repede, alteori, incet. Am lasat in urma dezamagiri, tradari, neimpliniri dar am avut si multe bucurii impreuna. La multi ani, Dana!", a scris Adrian Năstase pe blog.

 

Dana Năstase povestea, în anul 2012, că ea l-a cerut în căsătorie pe Adrian Năstase după ce fostul premier a gătit un păstrăv umplut, delicios.

"Mi-a plăcut foarte mult păstrăvul pe care l-a făcut şi am crezut că aşa o să meargă toată viaţa. Nici nu mai ţin minte exact cum m-a cerut în căsătorie. Noi ne-am cunoscut, am locuit împreună o bucată de timp şi până la urmă cred că l-am cerut eu. I-am zis, hotărăşte-te, ori da, ori nu. Nunta am făcut-o într-o miercuri şi a durat trei zile şi trei nopţi", a spus Dana Năstase.

 

Citeşte şi: Adrian Năstase trage concluzia la 25 de ani de la alegerile din 20 mai 1990: România a devenit țara lui BĂ

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ