Adriana Săftoiu, dezvăluiri din culisele PNL: Luni am acceptat să candidez la Primăria Capitalei. Apoi a apărut Munteanu

| 15 apr, 11:19

Jocurile murdare de culise în nominalizarea candidatului PNL la Primăria Generală sunt devoalate chiar din interior. Adriana Săftoiu a susţinut public că i s-a propus această poziţie şi că a acceptat, dar în cateva ore totul s-a schimbat radical, în urma unor intervenţii secrete.

Adriana Săftoiu dă de gol jocurile subterane făcute în PNL în privinţa nominalizării lui Marian Munteanu. Săftoiu spune că a avut o discuţie cu şeful PNL Bucureşti, că i s-a propus şi că a acceptat să candideze la primăria generală, imediat după retragerea lui Ludovic Orban.

De altfel, marţi dimineaţa, surse din PNL relatau pentru jurnaliştii că Adriana Săftoiu este alegerea partidului pentru poziţia de candidat la Bucureşti. Doar că, potrivit aceloraşi surse, ALina Gorghiu n-a vrut să o accepte sub nicio formă pe Săftoiu şi a tras toate sforile pentru a impune un alt candidat.

Voci din partid spuneau că poziţia ALinei Gorghiu ar fi fost corelată direct cu cea a lui Klaus Iohannis. De altfel, în acele ore a apărut şi informaţia că Iohannis le-a transmis liberalilor să găsească un om din afara partidului pentru poziţia de candidat. În tot acest context, Săftoiu s-a trezit că este schimbată, iar Marian Munteanu că este anunţat drept noul idol al liberalilor, transmite România TV.

"Eu am vorbit inclusiv cu domnul Predoiu care este şeful filialei Bucureşti. Domnul Predoiu a refuzat şi atunci am spus ca accept sa candidez la Primăria Capitalei", declara Adriana Săftoiu pentru digi.

"Eu nu stiu ca strada să fi cerut partidelor să nu îşi pună oameni de partid, nu. Societatea civilă a cerut partidelor să se reformeze și să nu aducă în față oameni politici cu probleme de justiție. Nimeni nu a cerut partidelor politice desființarea lor. Asta ar însemna desființarea democrației. Nouă ni s-a cerut să ne curățăm de oamenii care nu ne fac cinste”, a ţinut să precizeze ea.

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ