Adrian Sârbu, cu sacoşa verde în spate la Parchet: "Ce am aici?"

| 01 apr, 14:09

Adrian Sârbu a fost adus, miercuri, din arest la Parchetul General. Omul de afaceri şi-a făcut apariţia cu o sacoşă verde în spate, însă nu a vrut să le dezvăluie jurnaliştilor ce a adus cu el.

Adrian Sârbu s-a arătat secretos când jurnaliştii l-au întrebat ce are în sacoşă, el răspunzând ironic: "Ce am aici? Aşteptaţi ceva de la mine? D-aia mă întrebaţi sau care e treaba?"

La întrebarea cum este în arest şi dacă suportă condiţiile, omul de afaceri a răspuns scurt: "Excepţional".

Omul de afaceri Adrian Sârbu a rămas în arest preventiv pentru următoarele 30 de zile, după ce judecătorii de la Înalta Curte de Casație și Justiție i-au respins, săptămâna trecută, contestația.

Pe 3 martie, Curtea de Apel București a decis prelungirea mandatului de arestare preventivă pe numele lui Adrian Sârbu, acesta a făcut contestație, respinsă însă definitiv miercuri de Curtea supremă, potrivit Agerpres.

Adrian Sârbu se află în arest preventiv din data de 4 februarie, fiind pus sub acuzare pentru săvârșirea infracțiunilor de instigare la evaziune fiscală (două acte materiale), spălare de bani (două acte materiale) și instigare la delapidare.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ