Adrian Ungur și Marius Copil au câștigat trofeul la dublu la BRD Năstase Țiriac Trophy după o finală dramatică

| 26 apr, 14:07

Adrian Ungur și Marius Copil au câştigat turneul BRD Năstase Țiriac Trophy la proba de dublu, învingând în finală perechea Monroe/Sitak cu 3-6, 7-5, 17-15

Românii au început bine meciul, reușind un break în primul game, dar ulterior și-au pierdut de două serviciul și au pierdut și primul set, scor 3-6.

Beneficiari ai unui wild card, jucătorii noștri au revenit și au câștigat setul doi, scor 7-5, și au împins meciul în super tie-break.

Finalul a fost unul dramatic. Cele două perechi au mers cap la cap. Americanul Monroe și neo-zeelandezul Sitak au avut cinci mingi de meci, dar ai noștri le-au anulat și au reușit să cucerească trofeul.

Acesta este al patrulea an consecutiv în care trofeul la dublu este câștigat de români, după ce în anii trecuți Horia Tecău s-a impus, însă alături de parteneri străini.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
26 apr, 20:36
Calin
Oferta job
Dacă îţi pui mereu întrebări despre orice lucru, foarte curând vei începe să te îndoieşti de toate. Asta scrie celebrul Colin Turner în cartea ”Născut pentru succes”. Căutăm urgent colaboratori part-time care vor să câștige bani în timpul liber, într-un proiect unic la nivel mondial. Oferim contract de comision. Pentru mai multe detalii, trimiteți mesajul PROIECT la adresa de email: [email protected]

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ