Adrian Veştea: Localităţi din 23 de judeţe primesc finanţare pentru 44 de noi investiţii în modernizarea infrastructurii

| 06 feb, 18:28

Ministrul dezvoltării, Adrian Veştea a semnat marţi 44 de noi contracte de finanţare prin Programul Naţional de Investiţii ”Anghel Saligny”, în valoare totală de 700.377.710,88 de lei. ”Fiecare contract semnat iniţiază un efort de dezvoltare care conduce la îmbunătăţirea condiţiilor de viaţă a oamenilor”, a afirmat ministrul.

 

Potrivit ministerului Dezvoltării, contractele, semnate împreună cu o parte dintre beneficiarii proiectelor, vizează reabilitarea infrastructurii rutiere, înfiinţarea sau modernizarea sistemelor de alimentare cu apă potabilă, a reţelelor de canalizare menajeră, a staţiilor de pompare şi a staţiilor de epurare, înfiinţarea sau extinderea sistemelor de distribuţie a gazelor naturale, precum şi construirea sau modernizarea unor poduri.
”Fiecare contract semnat iniţiază un efort de dezvoltare care conduce la îmbunătăţirea condiţiilor de viaţă a oamenilor. Prin eforturi comune, administratia publică locală şi centrală identifică nevoile comunităţilor, demarează proiecte şi urmăresc constant ca acestea să se realizeze. Acest proces trebuie să fie unul coerent, continuu şi eficient, iar Ministerul Dezvoltării acordă tot sprijinul autorităţilor locale, ori de câte ori acestea îl solicită”, a precizat ministrul Adrian Veştea.

 

Tag-uri:
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ