UPDATE! ADRIEAN VIDEANU, la poliţie în fiecare marţi şi joi

| 06 feb, 11:01
ADRIEAN VIDEANU a luat la cunoştinţă faptul că trebuie să dea cu subsemnatul, în fa'a ofiţerului de la Secţia 12, în fiecare marţi şi joi. El s-a prezentat în această dimineaţă la sediul Secţiei 12 de Poliţie din Capitală acolo unde va stabili cu poliţiştii stabilirea programului CONTROLULUI JUDICIAR.
“Nu vă voi oferi nicio declaraţie pentru că sunt de părere că justiţia se face în sala de judecată, împreună cu procurorii şi judecătorii, ţi nu în faţa televizorului” a declarat Videanu în faţa secţiei de Poliţie.
ADRIEAN VIDEANU a fost ELIBERAT din arestul Poliţiei Capitalei, joi noaptea, şi va fi cercetat sub control judiciar. Magistraţii ÎNALTEI CURŢI de CASAŢIE şi JUSTIŢIE i-au admis contestaţia la arestul preventiv şi au decis ca acesta să fie cercetat sub control judiciar.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ