Află în ce AN îţi va MERGE CEL MAI BINE, în funcţie de luna şi ziua în care te-ai născut

| 10 iun, 10:39

Fiecare persoana se naste cu un destin si cu un scop bine definit. Cu toate acestea, este greu sa ne dam seama ce trebuie sa facem in aceasta viata sau daca am procedat corect pana la un anumit punct.

Desi numerologia nu este o stiinta exacta, ea ne ajuta sa ne calculam numarul destinului, sa aflam care vor fi punctele critice in viata noastra sau sa aflam ce schimbari vor aparea. 

Asadar, calculand vibratia numerologica personala, poti afla in ce an iti va merge cel mai bine. Calculul se face in felul urmator: se aduna cifrele formate din ziua si luna nasterii pana se ajunge la o singura cifra.

Cum se calculeaza vibratia numerologica personala

De exemplu, daca o persoana este nascuta pe data de 14 aprilie (luna a patra), aceasta isi va face calculul in felul urmator: 14 + 4 = 18, 1 + 8 = 9, aceasta fiind vibratia numerologica personala. 

Acum, daca acea persoana vrea sa afle cum ii va merge intr-un anumit an, numarul acestuia se calculeaza impreuna cu vibratia numerologica personala. De exemplu, daca doreste sa afle cum ii va merge in 2015, calculul va fi in felul urmator: 2015 = 2 + 1 + 5 = 8 si se aduga la vibratia numerologica personala 9: 8 + 9 = 17, 1 + 7 = 8. Acest lucru inseamna ca cifra 8 este semnificativa pentru anul 2015. Daca rezultatul final rezulta din doua cifre, cum ar fi 10, atunci se aduna 1 + 0, reducand astfel rezultatul la cifra 1.

Se repeta acest calcul pentru fiecare an in parte pentru a afla cum vor merge lucrurile.

Numarul 1 - Anul noilor inceputuri

Asa cum spune si numele, este anul in care au loc schimbari. Vor aparea o serie de provocari si va fi o perioada in care trebuie clarificate telurile. Totul poate fi dus la extrem si doar prin munca continua se vor obtine anumite lucruri. Problemele vechi dispar ca prin ceata si intreaga atentie va fi focusata spre viitor. Este o perioada foarte buna ce va trebui fructificata la maximum. 

Numarul 2 - Anul dezvoltarilor

Este anul in care se va simti nevoia de a evolua, atentia va fi indreptata spre viitor si se vor avea in vedere acele mijloace care pot duce la schimbari semnificative. Trebuie actionat calm in orice circumstanta, pentru ca orice forma de agresivitate nu va conduce la nimic bun. Este perioada buna pentru dezvoltarea abilitatilor si pentru a capata mai multa experienta. 

Numarul 3 - Anul socializarii

Este un an foarte bun! Starea generala va fi una pozitiva, vor avea loc foarte multe vibratii bune, iar nevoia de socializare va fi puternica. Se va trai fiecare clipa la maximum si nu va aparea niciun fel de problema. Cu toate acestea, daca viata sociala va fi traita la cote maxime, se va observa un usor declin pe plan profesional, ceea ce inseamna ca proiectele ce se afla in derulare nu vor avea succes. 

Numarul 4 - Rezultate care apar greu

Este un an al eforturilor considerabile. Totul se face cu vointa si cu rabdare si vor aparea numeroase frustrari. In general, se vor face progrese lente, iar fiecare pas in fata va fi urmat de cativa pasi inapoi, care doar vor ingreuna procesul de obtinere a anumitor lucruri. Responsabilitatile vor fi mai mari, iar stresul poate actiona puternic asupra starii de sanatate.

Numarul 5 - Anul eliberarii

Este anul schimbarilor majore, al eliberarii si al detasarii de trecut. Se pot face prieteni noi si orizonturile se pot largi. Noi aventuri pandesc la orice pas si experientele vor fi foarte placute. Se poate observa o detasare de trecut si se pot cauta noi directii. Totusi, problema acestui an este ca energiile se vor imprastia in directii diferite, iar atentia la detalii va fi afectata. 


Numarul 6 - Anul iubirii si familiei

Acest an va aduce mai multa responsabilitate in ceea ce priveste familia si casnicia. Vor fi necesare cateva schimbari si vor trebui facute sacrificii pentru a obtine anumite lucruri. Nu este un an al realizarilor, ci mai degraba unul al planurilor si al rezolvarii anumitor probleme. Interactiunile cu cei dragi vor fi foarte placute si trebuie profitat de fiecare moment ce va fi oferit de acest an. 

Numarul 7 - Anul intelegerii

Este anul meditatiei, al reflectarilor si al puterii interioare. Este un an in care trebuie sa te cunosti mai bine, sa petreci mai mult timp reflectand asupra unor situatii sau analizand mai bine deciziile pe care vrei sa le iei pe viitor. Trebuie sa te indepartezi de orice fel de responsabilitate si sa-ti concentrezi toata energia asupra vietii private. Este un an in care nu trebuie sa se actioneze pe plan profesional. Planurile facute acum vor putea fi puse in practica incepand cu anii ce vor urma. 

Numarul 8 - Anul finantelor

Este un an foarte bun pentru castiguri financiare. Orice tranzactie poate fi de succes, iar deciziile pe care le vei lua iti vor aduce prosperitate. Este un an al realizarilor puternice, in care timpul va fi esential, iar programul va fi unul destul de incarcat. Iti va fi recunoscuta munca pe care ai facut-o pana acum si vei avea foarte multe oportunitati de avansare. 

Numarul 9 - Anul reflectiei

Este un an destul de important. Trebuie facut un "inventar" al tuturor starilor si trebuie avute in vedere toate schimbarile ce au avut loc in viata ta pana in acel moment. Va fi necesar sa te implici mai mult in problemele ce tin de familie si sa fii mai atenta la nevoile celor din jur. Totodata, este posibil sa simti nevoia sa petreci mai mult timp in natura, sa meditezi, sa iei decizii in urma unor analize profunde si sa incepi sa-ti faci curat in amintiri.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ