Agresorul din Militari, care a împuşcat trei persoane, s-a predat

| 24 noi, 2013

Bărbatul care a împuşcat trei persoane cu un pistol cu bile de cauciuc, sâmbătă seară, în afara unui supermarket din Militari, s-a predat la Secţia 20.

Agresorul din Militari, care a împuşcat trei persoane, s-a predat Poliţiei. Procurorii de la Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Bucureşti (CAB) au început urmărirea penală faţă de acesta, pentru ultraj contra bunelor moravuri, tulburarea ordinii şi liniştii publice, uz de armă neletală şi vătămare corporală gravă, conform Mediafax.

Totodată, surorile şi tatăl acestuia au fost reţinuţi de procurorii de la Parchetul CAB, fiind puşi sub acuzare pentru ultraj contra bunelor moravuri. Rudele atacatorului, care a fugit de la locul faptei, au fost audiate sâmbătă noapte de poliţiştii Capitalei, fiind apoi conduse la Parchetul CAB, întrucât una dintre surori este avocat.

Potrivit unor surse apropiate anchetei, cel care a tras cu un pistol cu bile în mai multe persoane, sîmbătă seară, în afara unui supermarket din Militari, se numeşte Mihai Chiriţă, iar pe surorile lui le cheamă Florentina (avocata) şi Mariana Cristina, în timp ce tatăl se numeşte Tomiţă Chiriţă.

Potrivit unor surse din Poliţie, cele două surori s-ar fi luat la ceartă în interiorul unui supermarket din zona Lujerului, în conflict fiind implicate şi alte persoane. Ulterior, în afara supermarketului, fratele a scos un pistol cu bile de cauciuc şi a început să tragă, rănind trei persoane, printre care o tânără de 23 de ani, care şi-a pierdut un ochi.

Conflictul a fost unul spontan, iar cei care au fost împuşcaţi au fost victime colaterale, potrivit anchetatorilor.

Doi bărbaţi şi o femeie au fost împuşcaţi cu pistolul cu bile de cauciuc, fiind transportaţi la spital.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ