Ai auzit de dieta cu apă? Iată ce trebuie să ştii despre ea

| 23 ian, 2014

Exista doua feluri de diete pe lumea asta: dietele sanatoase si lente, dar eficiente si dietele rapide, nesanatoase si ale caror rezultate nu dureaza, din cauza efectului yo-yo.

Ce este dieta cu apa

Dieta cu apa este una dintre cele mai noi trenduri in materie de diete extreme si nesanatoase. Presupune sa nu mananci nimic si sa bei doar apa cateva zile, dupa care poti adauga mere sau, in unele cazuri si alte fructe in meniul zilnic.

Care sunt riscurile dietei cu apa

Cand tot ceea ce inghiti este apa, organismul pierde nutrienti esentiali. Rezultatul pe termen scurt este ca pierzi multe kilograme, intr-un timp foarte scurt. Dar pierzi in mare parte apa, nu grasime.
Pierzi si masa musculara, mai mult decat o persoana care tine un regim echilibrat, cu reducerea numarului de calorii cu 500-800.
Problema este ca mai putina masa musculara inseamna un metabolism mai lent, ceea ce presupune sa mananci mult mai putin fara sa te ingrasi dupa ce ai terminat dieta.
Dieta cu apa rece, varianta sanatoasa a dietei cu apa

Dieta cu apa rece presupune doar sa bei apa rece, fara restrictii alimentare. Se bazeaza pe faptul ca organismului ii trebuie mai multe calorii pentru a incalzi apa rece la temperatura corpului, pentru a putea fi procesata.

Hidratarea te ajuta si sa ai un ten mai frumos, datorita eliminarii toxinelor din corp si te face sa te simti plina, deci reduce foamea.

Daca vrei sa slabesti eficient, trebuie sa renunti la metodele extreme de slabit si sa te apuci de un regim echilibrat, sa mananci un pic mai putin si sa faci sport, pentru ca doar asa efectele vor tine mai mult timp.
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ