Cum să slăbeşti rapid. Trucuri simple cu efect de durată de la Dr. Oz

| 23 ian, 2014

Nu numai corpul tău va suferi transformările urmate de scăderea în greutate, ci şi starea de sănătate în general. Slăbind câteva kilograme, scazi şi riscul de boli cardiovasculare, diabet, cancer. Află trucuri utile de la celebrul Dr. Oz!

În locul dietelor celebre care îţi dau toată viaţa peste cap sau a unui plan exact de exerciţii fizice, Dr. Oz îţi recomandă să faci câteva schimbări mici în viaţa ta, dar cu impact semnificativ atunci când vine vorba de slăbit. Nu este vorba despre schimbări radicale, nici de strategii sau programe scumpe care promit efecte spectaculoase, ci de câteva sfaturi pe care le poţi implemneta în rutina zilnică şi care au rezultate promiţătoare, de durată.

Iată care sunt trucurile simple, dar cu efecte pe termen lung, recomandate de Dr. Oz, potrivit eva.ro:

1. Înlocuieşte sucul carbogazos cu apa plată sau ceaiurile din plante medicinale neîndulcite

Numeroase cercetări au scos la lumină beneficiul consumul de apă plată sau ceaiuri medicinale neîndulcite în defavoarea sucurilor carbogazoase sau a altor băuturi cu un conţinut ridicat de zahăr. Participanţii la un studiu menţionat de Dr. Oz au reuşit să slăbească peste 2 kilograme într-un interval de 6 luni, doar prin renunţarea la un singur obicei nociv din viaţa lor: consumul de apă sau ceaiuri neîndulcite în locul băuturilor cu zahăr din comerţ.

2. Consumă în fiecare zi o porţie de ciocolată!

Se pare că o nouă cercetare a scos la iveală beneficiul pe care îl aduce un consum moderat de ciocolată. Potrivit studiului prezentat de Dr. Oz, o porţie mică de ciocolată consumată cu regularitate are un efect benefic pentru siluetă. Astfel, că persoanele care consumă cu moderaţie ciocolată, în cinci din cele şapte zile ale săptămânii au un indice de masă corporală (IMC) mai mic decât celelalte persoane care nu respectă acest obicei. De asemenea, este de preferat să consumi ciocolata neagră cu un conţinut de peste 70% cacao, datorită efectelor benefice pe care le are şi asupra sănătăţii inimii.

3. Trebuie să dormi câte 7-8 ore pe noapte

Preocupările şi stresul zilnic ne lasă puţin timp pentru respectarea unui orar strict de somn. Dar, dacă vrei să slăbeşti, Dr. Oz susţine că este esenţial să dormi 7-8 ore pe noapte, în funcţie de necesităţile fiecărui organism. Nu ignora acest lucru esenţial din planul tău de a scăpa de kilogramele nedorite, pentru că numeroase studii au arătat că persoanele odihnite slăbesc mult mai uşor în comparaţie cu cele care sunt mereu pe fugă şi nu respectă orele de somn. Mai mult, un studiu a arătat foarte clar că există o legătură între somn şi slăbit, demonstrând că persoanele care dorm opt ore şi jumătate pe noapte ard mai multe calorii şi scapă de grăsime fără să piardă masă musculară. Acum cred că ai toate motivele să nu mai ignori programul de somn, nu-i aşa?

4.Fă cât mai des curăţenie prin casă!

Priveşte această activitate ca pe una care te ajută să arzi calorii şi să scapi de kilogramele nedorite. Numeroase studii au evidenţiat eficienţa acestui obicei în cura de slăbire. Mai mult, faptul că te mişti prin casă făcând treburile casnice te ajută nu numai să slăbeşti, dar şi să reduci tensiunea arterială.


Tag-uri: dieta
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ