Ai diplomă de bacalaureat? Ambasada Americii la Bucureşti te angajează

| 09 apr, 2014

Ambasada Americii la Bucureşti a postat pe site-ul său un anunţ de angajare pentru toţi doritorii români care vor să aplice pentru posturi de agent de supraveghere, agent de achiziţii şi paznic.

Anunţul nu se limitează numai la enumerarea locurilor de muncă disponibile din SUA, ci îi asigură pe români că toţi au şanse egale indiferent de rasă, religie, vârstă sau orientare sexuală.

"Misiunea SUA în România oferă șanse egale și un tratament echitabil echitabil în ocuparea forței de muncă pentru toți oamenii, indiferent de rasă, culoare, religie, sex, origine națională, vârstă, handicap, apartenență politică, stare civila, sau orientare sexuală. Departamentul de Stat, de asemenea, se străduiește să realizeze șanse egale de angajare în toate operațiunile de personal prin diversficarea programelor continue de îmbunătățire. "
Ambasada informează că va lua în considerare numai cererile trimise ca răspuns la un anunț de post vacant. Solicitanții trebuie să depună o nouă cerere pentru fiecare post vacant publicat.

Cererile de locuri de muncă trebuie să fie depuse la Bucharest [email protected].

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ