Ai planuri pentru weekend? Uite cum va fi vremea

| 01 noi, 2013

Vremea se menţine mai caldă decât ar fi normal la început de noiembrie. În weekend, temperaturile maxime vor ajunge la 22-23 de grade Celsius, însă va ploua în câteva zone ale ţării.

MÂINE, vremea va fi mai caldă decât în mod normal pentru această dată, îndeosebi în regiunile intracarpatice. În cursul zilei cerul va fi variabil, cu înnorări temporare în sudul şi estul teritoriului, unde cu totul izolat vor fi condiţii de burniţă sau ploaie slabă. Noaptea, vor fi înnorări şi pe arii restrânse va ploua slab în vestul şi nordul ţării.

Vântul va sufla slab şi moderat, cu unele intensificări pe crestele montane. În zonele joase, cu precădere din sudul, centrul şi estul ţării, la începutul zilei şi noaptea, local va fi ceaţă. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 14 şi 22 de grade, cu cele mai ridicate valori în Dealurile de Vest, iar cele minime se vor încadra în general între  2 şi 12 grade.

La munte:

Vremea va fi, sâmbătă, mai caldă decât în mod normal pentru această dată. Cerul va fi variabil, cu înnorări, mai ales în cursul nopţii, în Carpaţii Occidentali şi în nordul Carpaţilor Orientali, unde izolat va ploua slab. Vântul va sufla slab şi moderat, cu unele intensificări pe crestele cele mai înalte. Pe văi şi în depresiuni, la începutul zilei şi noaptea, local va fi ceaţă. Regimul termic nu va suferi modificări faţă de intervalul anterior.

În Bucureşti:

Valorile termice se vor situa uşor peste mediile climatologice specifice începutului de noiembrie. Cerul va prezenta înnorări în cursul zilei, apoi va deveni variabil, iar vântul va sufla în general slab. Temperatura maximă va fi de 17...18 grade, iar cea minimă de 6...8 grade. Dimineaţa şi noaptea se va semnala ceaţă.

DUMINICĂ, vremea va fi în continuare mai caldă decât în mod obişnuit pentru această perioadă din an.

Cerul se va înnora treptat în regiunile vestice, nordice şi centrale. Mai ales seara şi noaptea, va ploua în Maramureş şi Crişana şi pe arii restrânse în Banat, Transilvania şi nordul Moldovei. În celelalte zone cerul va fi variabil, cu unele înnorări în a doua parte a intervalului, iar dimineaţa şi noaptea, pe arii restrânse se va semnala ceaţă.

Vântul va prezenta intensificări pe crestele montane şi, temporar, în vestul şi nord-vestul ţării. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 15 şi 23 de grade, iar cele minime se vor încadra între 2 grade în depresiunile din estul Transilvaniei şi 13...14 grade în sudul Banatului şi în Delta Dunării.

La munte:

Duminică, vremea continuă să fie mai caldă decât în mod obişnuit pentru această perioadă din an. Nebulozitatea se va accentua în Carpaţii Occidentali şi nordul Carpaţilor Orientali unde, îndeosebi noaptea, pe arii relativ extinse va ploua. În celelalte zone cerul va fi variabil, cu unele înnorări în a doua parte a intervalului şi numai izolat va ploua slab.

Dimineaţa şi noaptea, pe arii restrânse, se va semnala ceaţă pe văi şi în depresiuni. Vântul va prezenta intensificări temporare, cu viteze mai mari pe crestele cele mai înalte. Valorile termice vor fi comparabile cu cele înregistrate în intervalul precedent.

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ